Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.09.2014.
  • Objavljen na Hrčku: 27.08.2014.

Sadržaj

Puni tekst

Surfactant Supplementation to Enhance the Production of Vitamin K2 Metabolites in Shake Flask Cultures Using Escherichia sp. Mutant FM3-1709 (str. 269-275)

Yan Liu, Zhi-Ming Zheng, Hong-Wei Qiu, Gen-Hai Zhao, Peng Wang, Hui Liu, Li Wang, Zhe-Min Li, He-Fang Wu, Hong-Xia Liu, Mu Tan
Izvorni znanstveni članak


Identifikacija novog soja bakterije Streptomyces virginiae CBS 314.55, što proizvodi lipstatin, pomoću dereplikacije (str. 276-284)

Gordan Sladič, Matilda Urukalo, Matjaž Kirn, Urška Lešnik, Vasilka Magdevska, Neda Benički, Mitja Pelko, Aleš Gasparič, Peter Raspor, Tomaž Polak, Štefan Fujs, Paul A. Hoskisson, Hrvoje Petković
Izvorni znanstveni članak


Proizvodnja lipida što se koriste kao sirovina za biogorivo s pomoću mikroalge Chlorella vulgaris, koja fiksira ugljični dioksid (str. 285-291)

Qiao Hu, Rong Zeng, Sen-Xiang Zhang, Zhong-Hua Yang, Hao Huang
Izvorni znanstveni članak


Functional Foods Enriched with Marine Microalga Nannochloropsis oculata as a Source of ω-3 Fatty Acids (str. 292-299)

Srinivasan Babuskin, Kesavan Radha Krishnan, Packirisamy Azhagu Saravana Babu, Meenatchisundaram Sivarajan, Muthusamy Sukumar
Izvorni znanstveni članak


Antioxidant and Prebiotic Activity of Enzymatically Hydrolyzed Lychee Fruit Pulp (str. 300-306)

Naraporn Fasawang, Pranee Anprung
Izvorni znanstveni članak


Usporedba senzorskih svojstava, trajnosti i mikrobiološke ispravnosti industrijskih kobasica proizvedenih s pomoću autohtonih i komercijalnih starter kulturama (str. 307-316)

Jadranka Frece, Dragan Kovačević, Snježana Kazazić, Jasna Mrvčić, Nada Vahčić, Damir Ježek, Mirjana Hruškar, Ivona Babić, Ksenija Markov
Izvorni znanstveni članak


Effect of the Degree of Polymerization of Inulin on the Rate of Hydrolysis Using Immobilized Inulinase (str. 317-324)

Stefano Curcio, Emanuele Ricca, Vincenza Calabrò, Gabriele Iorio
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj jestivog filma od želatine, obogaćenog eteričnim uljem lovora, na kakvoću fileta kalifornijske pastrve (Onchorynchus mykiss) tijekom skladištenja u hladnjaku (str. 325-333)

Yunus Alparslan, Tuba Baygar, Taçnur Baygar, Hatice Hasanhocaoglu, Cansu Metin
Izvorni znanstveni članak


Morphological and Molecular Characterization of Bova Olive Cultivar and Aroma Fingerprint of Its Oil (str. 342-350)

Karolina Brkić Bubola, Marin Krapac, Igor Lukić, Barbara Sladonja, Antonella Autino, Claudio Cantini, Danijela Poljuha
Prethodno priopćenje


Validation of a Quick PCR Method Suitable for Direct Sequencing: Identification of Fusarium Fungal Species and Chemotypes for Preventive Approaches in Food Safety (str. 351-358)

Marine Pallez, Matias Pasquali, Torsten Bohn, Lucien Hoffmann, Marco Beyer
Kratko priopćenje


Optimization, Purification and Characterization of Polygalacturonase from Mango Peel Waste Produced by Aspergillus foetidus (str. 359-367)

Sudheer Kumar Yannam, Prakasham Reddi Shetty, Vijaya Sarathi Reddy Obulum
Kratko priopćenje


Immobilization of Organic Solvent-Tolerant Lipase from Pseudomonas mendocina M-37 with Potential Synthetic Activities (str. 368-375)

Praveen Dahiya, Subhash Chand, Neeraj Dilbaghi
Kratko priopćenje


Sastav i kakvoća crnih vina dobivenih fermentacijom s pomoću kvasaca Schizosaccharomyces pombe i Saccharomyces cerevisiae (str. 376-382)

Santiago Benito, Felipe Palomero, Laura Gálvez, Antonio Morata, Fernando Calderón, Daniel Palmero, José Antonio Suárez-Lepe
Kratko priopćenje


Posjeta: 29.229 *