Food Technology and Biotechnology , Vol. 40 No. 1, 2002.
- Datum izdavanja: 14.03.2002.
- Objavljen na Hrčku: 27.03.2017.
Sadržaj
Puni tekst
Maja Matulić, Branko Brdar
Izvorni znanstveni članak
Michael Bauer, Roland Geyer, Herfried Griengl, Walter Steiner
Izvorni znanstveni članak
Christian Dotzauer, Matthias A. Ehrmann, Rudi F. Vogel
Izvorni znanstveni članak
M. Legiša, S. Golič Grdadolnik
Izvorni znanstveni članak
Liliana N. Ceci, Jorge E. Lozano
Izvorni znanstveni članak
Dubravka Kipčić, Jelena Vukušić, Blaženka Šebečić
Izvorni znanstveni članak
Aleksandra Kukec, Marin Berovič, Štefan Čelan, Mojmir Wondra
Prethodno priopćenje
M. A. Priede, J. J. Vanags, U. E. Viesturs
Prethodno priopćenje
Darija Vranešić, Želimir Kurtanjek, Andrelina M. P. Santos, Francisco Maugeri
Kratko priopćenje
Vlatka Cubric-Curik, Maria Feligini, Jasmina Lukac-Havranek, Ino Curik, Giuseppe Enne
Kratko priopćenje
Marjeta Recek, Neža Čadež, Peter Raspor
Stručni rad
Posjeta: 17.590 *