Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 08.01.2001.
  • Objavljen na Hrčku: 04.04.2006.

Sadržaj

Puni tekst

Kinetika difuzije soli i randman nekih tipova kozjih sireva (str. 15-26)

Sonja Srbinovska, Tihomir Čizbanovski, Vladimir Džabirski, Sreten Andonov, Bone Palasevski
Izvorni znanstveni članak


Quantity of cholesterol in butter from Zagreb market (str. 27-34)

Željka Cvrtila, Bela Njari, Davorin Bažulić, Mirza Hadžiosmanović, Branimir Mioković, Lidija Kozačinski, Darinka Pranjić
Izvorni znanstveni članak


Taksonomija, fiziologija i rast sojeva Lactococcus lactis (str. 35-48)

Dubravka Samaržija, Neven Antunac, Jasmina Lukač Havranek
Pregledni rad


Hygienic quality of raw milk with regard to legislation (str. 49-60)

Slavko Kirin
Stručni rad


Posjeta: 36.523 *