Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: engleski pdf 402 Kb

str. 183-183

preuzimanja: 227

citiraj

Puni tekst: hrvatski pdf 612 Kb

str. 153-153

preuzimanja: 307

citiraj


Sažetak

IZ HAH-a
Iz Hrvatske poljoprivredne agencije

PREHRAMBENI ADITIVI
Fosfati i polifosfati u mesnoj industriji

RIBE NAŠEG MORA
Pirka

Dezinfekcija i dezinficijensi
Učinak dezinficijensa na neke specifične
uzročnike zaraznih bolesti životinja

Događanja
IFFA
U Sinju održan 8. `Nacionalni sajam pršuta´
Održano 9. savjetovanje za uzgajivače svinja u Republici Hrvatskoj
Održana 13. Kulenijada u Otoku

ZAŠTITA PROIZVODA
Predan zahtjev za zaštitu Paške janjetine oznakom izvornosti


ZNANSTVENO STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD
Klaonički pokazatelji i odlike trupa krčke janjadi
Mioč, B., I. Širić, A. Kasap, M. Živković, D. Jurković, I. Kos

STRUČNI RAD
Sigurnost hrane u Hrvatskoj - pozadina i izazovi
Knežević, N., Đugum, J., Frece, J.

STRUČNI RAD
Usporedni prikaz osnovnih pojmova europske i američke
legislative u području ribarstva
Cukon, N.

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Dimljenje - postupci i učinci na mesne proizvode
Krvavica, M., J. Đugum, A. Kegalj, M. Vrdoljak

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Primjena dodataka na bazi škroba u mesnoj industriji
Babić, J., D. Šubarić, Đ. Ačkar, A. Jozinović, B. Miličević, B. Pajin, D. Aličić

Ključne riječi

Hrčak ID:

109592

URI

https://hrcak.srce.hr/109592

Datum izdavanja:

15.5.2013.

Podaci na drugim jezicima: engleski talijanski njemački

Posjeta: 1.172 *