Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.05.2013.
  • Objavljen na Hrčku: 15.12.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Contents (str. 183-183)

Contenuti (str. 183-183)

Sadržaj (str. 153-153)

Inhalt (str. 183-183)


Kazalo


Gli indicatori di macellazione e le qualità delle carcasse degli agnelli di Krk (str. 191-191)

prof. Boro Mioč, Ivan Širić, dipl.ing.agr., Ante Kasap, dipl.ing.agr., Ivica Kos, Mario Živković, dr.med., Darko Jurković, dipl.ing.agr.
Ostalo


Sicurezza alimentare in Croazia – sfondo e sfide (str. 219-219)

Nada Knežević, doc. Jelena Đugum, prof. Jadranka Frece
Izvorni znanstveni članak


Dimljenje - postupci i učinci na mesne proizvode (str. 202-208)

Marina Krvavica, Andrijana Kegalj, Marija Vrdoljak, Jelena Đugum
Stručni rad


Applicazione dei supplementi a base di amido nell’industria della carne (str. 228-228)

Jurislav Babić, Drago Drago Šubarić, prof., Đurđica Ačkar, Antun Jozinović; mag, ing., Berislav Miličević, Biljana Pajin, Damir Aličić
Stručni rad


Posjeta: 18.722 *