Kazalo
Contenuti
Puni tekst: engleski pdf 402 Kb
str. 183-183
preuzimanja: 275
citiraj
APA 6th Edition
(2013). Contenuti. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV (3), 183-183. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109592
MLA 8th Edition
"Contenuti." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XV, br. 3, 2013, str. 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenuti." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XV, br. 3 (2013): 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592
Harvard
(2013). 'Contenuti', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV(3), str. 183-183. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109592 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Contenuti. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2013 [pristupljeno 24.12.2024.];XV(3):183-183. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592
IEEE
"Contenuti", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XV, br. 3, str. 183-183, 2013. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592. [Citirano: 24.12.2024.]
Puni tekst: hrvatski pdf 612 Kb
str. 153-153
preuzimanja: 356
citiraj
APA 6th Edition
(2013). Contenuti. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV (3), 183-183. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109592
MLA 8th Edition
"Contenuti." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XV, br. 3, 2013, str. 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenuti." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XV, br. 3 (2013): 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592
Harvard
(2013). 'Contenuti', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV(3), str. 183-183. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109592 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Contenuti. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2013 [pristupljeno 24.12.2024.];XV(3):183-183. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592
IEEE
"Contenuti", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XV, br. 3, str. 183-183, 2013. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592. [Citirano: 24.12.2024.]
Sažetak
Previa comunicazi one
Mioč, B., I. Širić, A. Kasap, M. Živković, D. Jurković, I. Kos
Gli indicatori di macellazione e le qualità delle carcasse degli agnelli di Krk
Rassegna
Knežević, N., Đugum, J., Frece, J.
Sicurezza alimentare in Croazia – sfondo e sfide
Rassegna
Cukon, N.
Riassunto comparativo dei principi fondamentali della
legislazione europea e americana in materia di pesca
Rassegna
Krvavica, M., J. Đugum, A. Kegalj, M. Vrdoljak
Affumicamento – processi e effetti sui prodotti di carne
Rassegna
Babić, J., D. Šubarić, Đ. Ačkar, A. Jozinović, B. Miličević, B. Pajin, D. Aličić
Applicazione dei supplementi a base di amido nell’industria della carne
Ključne riječi
Hrčak ID:
109592
URI
https://hrcak.srce.hr/109592
Datum izdavanja:
15.5.2013.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
hrvatski
njemački
Posjeta: 1.814
*