Kazalo
Inhalt
Puni tekst: engleski pdf 402 Kb
str. 183-183
preuzimanja: 275
citiraj
APA 6th Edition
(2013). Inhalt. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV (3), 183-183. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109592
MLA 8th Edition
"Inhalt." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XV, br. 3, 2013, str. 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Inhalt." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XV, br. 3 (2013): 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592
Harvard
(2013). 'Inhalt', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV(3), str. 183-183. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109592 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Inhalt. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2013 [pristupljeno 24.12.2024.];XV(3):183-183. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592
IEEE
"Inhalt", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XV, br. 3, str. 183-183, 2013. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592. [Citirano: 24.12.2024.]
Puni tekst: hrvatski pdf 612 Kb
str. 153-153
preuzimanja: 356
citiraj
APA 6th Edition
(2013). Inhalt. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV (3), 183-183. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109592
MLA 8th Edition
"Inhalt." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XV, br. 3, 2013, str. 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Inhalt." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XV, br. 3 (2013): 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592
Harvard
(2013). 'Inhalt', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV(3), str. 183-183. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109592 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Inhalt. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2013 [pristupljeno 24.12.2024.];XV(3):183-183. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592
IEEE
"Inhalt", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XV, br. 3, str. 183-183, 2013. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592. [Citirano: 24.12.2024.]
Sažetak
Vorbericht
Mioč, B., I. Širić, A. Kasap, M. Živković, D. Jurković, I. Kos
Indikatoren der Schlachthöfe und Vorzüge der Rümpfe von Lämmern aus Krk
Facharbeit
Knežević, N., Đugum, J., Frece, J.
Nahrungssicherheit in Kroatien – Hintergrund und Herausforderungen
Facharbeit
Cukon, N.
Komparative Darstellung der Grundbegriffe der europäischen und der
amerikanischen Legislative auf dem Gebiet der Fischerei
Facharbeit
Krvavica, M., J. Đugum, A. Kegalj, M. Vrdoljak
Räuchern – Verfahren und Einflüsse auf Fleischerzeugnisse
Facharbeit
Babić, J., D. Šubarić, Đ. Ačkar, A. Jozinović, B. Miličević, B. Pajin, D. Aličić
Anwendung der Zutaten auf Stärkebasis in der Fleischindustrie
Ključne riječi
Hrčak ID:
109592
URI
https://hrcak.srce.hr/109592
Datum izdavanja:
15.5.2013.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
talijanski
hrvatski
Posjeta: 1.814
*