Index
Sadržaj broja
Full text: german pdf 48 Kb
page 495-495
downloads: 209
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 6., 2017, pp. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Accessed 23 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), pp. 495-495. Available at: https://hrcak.srce.hr/191045 (Accessed 23 November 2024)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2024 November 23];19.(6.):495-495. Available from: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 6., pp. 495-495, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/191045. [Accessed: 23 November 2024]
Full text: croatian pdf 48 Kb
page 495-495
downloads: 219
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 6., 2017, pp. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Accessed 23 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), pp. 495-495. Available at: https://hrcak.srce.hr/191045 (Accessed 23 November 2024)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2024 November 23];19.(6.):495-495. Available from: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 6., pp. 495-495, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/191045. [Accessed: 23 November 2024]
Full text: english pdf 48 Kb
page 495-495
downloads: 195
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 6., 2017, pp. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Accessed 23 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), pp. 495-495. Available at: https://hrcak.srce.hr/191045 (Accessed 23 November 2024)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2024 November 23];19.(6.):495-495. Available from: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 6., pp. 495-495, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/191045. [Accessed: 23 November 2024]
Full text: italian pdf 48 Kb
page 495-495
downloads: 218
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 6., 2017, pp. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Accessed 23 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), pp. 495-495. Available at: https://hrcak.srce.hr/191045 (Accessed 23 November 2024)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2024 November 23];19.(6.):495-495. Available from: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 6., pp. 495-495, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/191045. [Accessed: 23 November 2024]
Full text: spanish pdf 48 Kb
page 495-495
downloads: 204
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 6., 2017, pp. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Accessed 23 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), pp. 495-495. Available at: https://hrcak.srce.hr/191045 (Accessed 23 November 2024)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2024 November 23];19.(6.):495-495. Available from: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 6., pp. 495-495, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/191045. [Accessed: 23 November 2024]
Abstract
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Lešić, T., G. Krešić, S. Kolarić Kravar, J. Pleadin
Nutritivna kvaliteta masti industrijskih kobasica...... ...........................................................................496
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Smajlović, A., Z. Maksimović, M. Rifatbegović, M. Smajlović, E. Članjak, I. Mujezinović
Utvrđivanje prisustva gljivica Aspergillus flavus i Aspergillus parasiticus u goveđem suhom mesu... .......504
PRETHODNO PRIOPĆENJE
L. Kozačinski, M. Šimpraga, A. Shek Vugrovečki, B. Njari, Ž. Cvrtila
Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa... ..................................................................................508
STRUČNI RAD
Senčić, Đ., Samac, D.
Genotipovi svinja za proizvodnju tradicionalnih trajnih mesnih proizvoda.......................................513
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
M. Lušnic Polak, A. Kuhar, L. Demšar, T. Polak
Učinak različitih vrsta dima na senzorni profil hrenovki ... ...................................................................525
Keywords
Hrčak ID:
191045
URI
https://hrcak.srce.hr/191045
Publication date:
12.12.2017.
Article data in other languages:
german
english
italian
spanish
Visits: 2.345
*