Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski pdf 315 Kb

str. 122-122

preuzimanja: 137

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Sanja Smrček, Ivan Širić, Zlatko Janječić, Dalibor Bedeković, Goran Kiš, Ivan Vnučec
Varijabilnost sadržaja minerala u dva tipa pršuta

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Meho Bašić, Milica Vilušić, Hava Mahmutović, Emir Memić
Utjecaj lanenog ulja u hrani za nesilice na proizvodne karakteristike i masnokiselinski sastav konzumnih jaja

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Tina Ivković
Utjecaj vrste meda i homogenizacije na reološka svojstva majoneze

STRUČNI RAD
Zinka Petranović, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš
Utjecaj uzgoja na kvalitetu mesa svinja

Ključne riječi

Sadržaj

Hrčak ID:

254871

URI

https://hrcak.srce.hr/254871

Datum izdavanja:

27.3.2021.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački španjolski talijanski

Posjeta: 1.510 *