Kazalo
Sadržaj
Puni tekst: hrvatski pdf 315 Kb
str. 122-122
preuzimanja: 137
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (2.), 122-122. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/254871
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 2., 2021, str. 122-122. https://hrcak.srce.hr/254871. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 2. (2021): 122-122. https://hrcak.srce.hr/254871
Harvard
(2021). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(2.), str. 122-122. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/254871 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(2.):122-122. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/254871
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 2., str. 122-122, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/254871. [Citirano: 22.11.2024.]
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Sanja Smrček, Ivan Širić, Zlatko Janječić, Dalibor Bedeković, Goran Kiš, Ivan Vnučec
Varijabilnost sadržaja minerala u dva tipa pršuta
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Meho Bašić, Milica Vilušić, Hava Mahmutović, Emir Memić
Utjecaj lanenog ulja u hrani za nesilice na proizvodne karakteristike i masnokiselinski sastav konzumnih jaja
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Tina Ivković
Utjecaj vrste meda i homogenizacije na reološka svojstva majoneze
STRUČNI RAD
Zinka Petranović, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš
Utjecaj uzgoja na kvalitetu mesa svinja
Ključne riječi
Sadržaj
Hrčak ID:
254871
URI
https://hrcak.srce.hr/254871
Datum izdavanja:
27.3.2021.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.510
*