Kazalo
Contents
Puni tekst: hrvatski pdf 315 Kb
str. 122-122
preuzimanja: 142
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (2.), 122-122. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/254871
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 2., 2021, str. 122-122. https://hrcak.srce.hr/254871. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 2. (2021): 122-122. https://hrcak.srce.hr/254871
Harvard
(2021). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(2.), str. 122-122. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/254871 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 24.12.2024.];23.(2.):122-122. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/254871
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 2., str. 122-122, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/254871. [Citirano: 24.12.2024.]
Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Ivica Kos, Sanja Smrček, Ivan Širić, Zlatko Janječić, Dalibor Bedeković, Goran Kiš, Ivan Vnučec
Mineral content variability of two dry-cured ham types
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Meho Bašić, Milica Vilušić, Hava Mahmutović, Emir Memić
Influence of flaxseed oil in layer's feed on production characteristics and fatty acid content of table eggs
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Tihomir Moslavac, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Tina Ivković
The influence of honey type and homogenization on rheological properties of mayonnaise
PROFESSIONAL PAPER
Zinka Petranović, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš
Influence of rearing on pork quality
Ključne riječi
Contents
Hrčak ID:
254871
URI
https://hrcak.srce.hr/254871
Datum izdavanja:
27.3.2021.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.553
*