Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski pdf 86 Kb

str. 142-142

preuzimanja: 109

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Amir Ganić, Saća Halilović, Amir Čaušević, Mersiha Alkić-Subašić
Utvrđivanje kvalitativnih parametara „Visočke pečene janjetine“ u cilju zaštite na nacionalnom nivou

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Maksimiljan Brus, Jernej Prišenk
Tehnološka evaluacija rezane otprašene slame kao alternativnog materijala za stelju u uzgoju brojlera

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Monika Pavlović
Reološka svojstva majoneze s mješavinom suncokretovog, repičinog i ulja kukuruzne klice

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Dragica Jurenec, Lidija Kozačinski, Tomislav Mikuš
Prednosti i nedostaci nekih metoda za omamljivanje Crustacea

Ključne riječi

Sadržaj

Hrčak ID:

276113

URI

https://hrcak.srce.hr/276113

Datum izdavanja:

14.4.2022.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački španjolski talijanski

Posjeta: 1.293 *