Kazalo
Sadržaj
Puni tekst: hrvatski pdf 86 Kb
str. 142-142
preuzimanja: 109
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (2.), 142-142. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/276113
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 2., 2022, str. 142-142. https://hrcak.srce.hr/276113. Citirano 24.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 2. (2022): 142-142. https://hrcak.srce.hr/276113
Harvard
(2022). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(2.), str. 142-142. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/276113 (Datum pristupa: 24.11.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 24.11.2024.];24.(2.):142-142. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/276113
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 2., str. 142-142, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/276113. [Citirano: 24.11.2024.]
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Amir Ganić, Saća Halilović, Amir Čaušević, Mersiha Alkić-Subašić
Utvrđivanje kvalitativnih parametara „Visočke pečene janjetine“ u cilju zaštite na nacionalnom nivou
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Maksimiljan Brus, Jernej Prišenk
Tehnološka evaluacija rezane otprašene slame kao alternativnog materijala za stelju u uzgoju brojlera
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Monika Pavlović
Reološka svojstva majoneze s mješavinom suncokretovog, repičinog i ulja kukuruzne klice
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Dragica Jurenec, Lidija Kozačinski, Tomislav Mikuš
Prednosti i nedostaci nekih metoda za omamljivanje Crustacea
Ključne riječi
Sadržaj
Hrčak ID:
276113
URI
https://hrcak.srce.hr/276113
Datum izdavanja:
14.4.2022.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.293
*