Kazalo
Kazalo
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Jelka Pleadin, Tina Lešić, Lidija Dergestin Bačun, Tomaž Polak, Ivan Vnučec, Darija Bendelja Ljoljić, Nada Vahčić
Senzorski profili i dopadljivost hrvatskih tradicionalnih suhomesnatih proizvoda iz različitih regija
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Iva Zahija, Katja Japelj, Mojca Kuhar, Eva Golob, Lea Demšar
Oksidativna stabilnost pilećeg mesa pri različitim koncentracijama kisika u jedinici pakiranja
PREGLEDNI RAD
Igor Slivac, Kristina Radošević, Višnja Gaurina Srček
Dosezi u proizvodnji nadomjestaka mesa i mlijeka pomoću stanica
PREGLEDNI RAD
Enida Članjak – Kudra, Neira Fazlović, Davor Alagić, Kenan Čaklovica
Potencijal kukaca kao izvora animalnih proteina
Ključne riječi
Hrčak ID:
279285
URI
Datum izdavanja:
14.6.2022.
engleski njemački španjolski talijanski
Posjeta: 1.506 *