Skip to the main content

Index

Sadržaj broja


Full text: croatian pdf 180 Kb

page 359-359

downloads: 356

cite

Full text: english pdf 48 Kb

page 399-399

downloads: 219

cite

Full text: german pdf 48 Kb

page 399-399

downloads: 205

cite

Full text: italian pdf 48 Kb

page 399-399

downloads: 282

cite

Full text: spanish pdf 48 Kb

page 399-399

downloads: 277

cite


Abstract

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., V. Milak
Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima.........400
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
M. Lušnic Polak, N. Pavlovič
Optimizacija teksturalnih parametara pašteta od svinjetine uz dodatak različitih vrsta škroba i tipova brašna.............................................................. ...............................................................................418
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Poljanec, I., N. Vahčić, G. Krešić, S. Kolarić Kravar, N. Kudumija, J. Pleadin
Alergeni u mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta.............................................................................420
PREGLEDNI RAD
Sterniša M., J. Mraz, S. Smole Možina
Šaran - još neiskorišteni potencijal...... ....................................................................................................433
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ., D. Samac, Z. Antunović, D. Galović
Proizvodnost kokoši i kvaliteta jaja iz ekološkoga i konvencionalnoga (podnog) sustava držanja.............434

Keywords

Hrčak ID:

187760

URI

https://hrcak.srce.hr/187760

Publication date:

5.10.2017.

Article data in other languages: english german italian spanish

Visits: 2.954 *