Index
Sadržaj
Full text: croatian pdf 315 Kb
page 122-122
downloads: 137
cite
APA 6th Edition
(2021). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (2.), 122-122. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/254871
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., no. 2., 2021, pp. 122-122. https://hrcak.srce.hr/254871. Accessed 25 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., no. 2. (2021): 122-122. https://hrcak.srce.hr/254871
Harvard
(2021). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(2.), pp. 122-122. Available at: https://hrcak.srce.hr/254871 (Accessed 25 November 2024)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [cited 2024 November 25];23.(2.):122-122. Available from: https://hrcak.srce.hr/254871
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., no. 2., pp. 122-122, 2021. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/254871. [Accessed: 25 November 2024]
Abstract
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Sanja Smrček, Ivan Širić, Zlatko Janječić, Dalibor Bedeković, Goran Kiš, Ivan Vnučec
Varijabilnost sadržaja minerala u dva tipa pršuta
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Meho Bašić, Milica Vilušić, Hava Mahmutović, Emir Memić
Utjecaj lanenog ulja u hrani za nesilice na proizvodne karakteristike i masnokiselinski sastav konzumnih jaja
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Tina Ivković
Utjecaj vrste meda i homogenizacije na reološka svojstva majoneze
STRUČNI RAD
Zinka Petranović, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš
Utjecaj uzgoja na kvalitetu mesa svinja
Keywords
Sadržaj
Hrčak ID:
254871
URI
https://hrcak.srce.hr/254871
Publication date:
27.3.2021.
Article data in other languages:
english
german
spanish
italian
Visits: 1.510
*