Skip to the main content

Index

Kazalo


Full text: croatian pdf 84 Kb

page 237-237

downloads: 62

cite


Abstract

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Jelka Pleadin, Tina Lešić, Lidija Dergestin Bačun, Tomaž Polak, Ivan Vnučec, Darija Bendelja Ljoljić, Nada Vahčić
Senzorski profili i dopadljivost hrvatskih tradicionalnih suhomesnatih proizvoda iz različitih regija

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Iva Zahija, Katja Japelj, Mojca Kuhar, Eva Golob, Lea Demšar
Oksidativna stabilnost pilećeg mesa pri različitim koncentracijama kisika u jedinici pakiranja

PREGLEDNI RAD
Igor Slivac, Kristina Radošević, Višnja Gaurina Srček
Dosezi u proizvodnji nadomjestaka mesa i mlijeka pomoću stanica

PREGLEDNI RAD
Enida Članjak – Kudra, Neira Fazlović, Davor Alagić, Kenan Čaklovica
Potencijal kukaca kao izvora animalnih proteina

Keywords

Kazalo

Hrčak ID:

279285

URI

https://hrcak.srce.hr/279285

Publication date:

14.6.2022.

Article data in other languages: english german spanish italian

Visits: 723 *