Index
Kazalo
Full text: croatian pdf 72 Kb
page 535-535
downloads: 123
cite
APA 6th Edition
(2022). Kazalo. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (6.), 535-535. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/287298
MLA 8th Edition
"Kazalo." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., no. 6., 2022, pp. 535-535. https://hrcak.srce.hr/287298. Accessed 22 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Kazalo." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., no. 6. (2022): 535-535. https://hrcak.srce.hr/287298
Harvard
(2022). 'Kazalo', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(6.), pp. 535-535. Available at: https://hrcak.srce.hr/287298 (Accessed 22 November 2024)
Vancouver
Kazalo. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [cited 2024 November 22];24.(6.):535-535. Available from: https://hrcak.srce.hr/287298
IEEE
"Kazalo", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., no. 6., pp. 535-535, 2022. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/287298. [Accessed: 22 November 2024]
Abstract
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Matea Slobođan, Ante Lončarić, Mario Kovač
Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom kaše jabuk
PREGLEDNI RAD
Leona Puljić, Brankica Kartalović, Dragan Kovačević, Kristina Habschied, Krešimir Mastanjević
Policiklički aromatski ugljikovodici (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima
STRUČNI RAD
ValentinaObradović, VanesaHodžić, Dario Lasić, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal,Helena Marčetić, Sanja Zec Zrinušić
Histamin u ribljim proizvodima na hrvatskom tržištu
STRUČNI RAD
Ranka Šimić
Mikrobiološka klasifikacija proizvodnih područja i područja za ponovno polaganje živih školjkaša
Keywords
Kazalo
Hrčak ID:
287298
URI
https://hrcak.srce.hr/287298
Publication date:
14.12.2022.
Article data in other languages:
english
german
spanish
italian
Visits: 1.235
*