Kazalo
Sadržaj broja
Puni tekst: njemački pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 209
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: hrvatski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 219
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 195
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 218
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 48 Kb
str. 495-495
preuzimanja: 204
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (6.), 495-495. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/191045
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 6., 2017, str. 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045. Citirano 23.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 6. (2017): 495-495. https://hrcak.srce.hr/191045
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(6.), str. 495-495. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/191045 (Datum pristupa: 23.11.2024.)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 23.11.2024.];19.(6.):495-495. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 6., str. 495-495, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/191045. [Citirano: 23.11.2024.]
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Lešić, T., G. Krešić, S. Kolarić Kravar, J. Pleadin
Nutritivna kvaliteta masti industrijskih kobasica...... ...........................................................................496
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Smajlović, A., Z. Maksimović, M. Rifatbegović, M. Smajlović, E. Članjak, I. Mujezinović
Utvrđivanje prisustva gljivica Aspergillus flavus i Aspergillus parasiticus u goveđem suhom mesu... .......504
PRETHODNO PRIOPĆENJE
L. Kozačinski, M. Šimpraga, A. Shek Vugrovečki, B. Njari, Ž. Cvrtila
Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa... ..................................................................................508
STRUČNI RAD
Senčić, Đ., Samac, D.
Genotipovi svinja za proizvodnju tradicionalnih trajnih mesnih proizvoda.......................................513
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
M. Lušnic Polak, A. Kuhar, L. Demšar, T. Polak
Učinak različitih vrsta dima na senzorni profil hrenovki ... ...................................................................525
Ključne riječi
Hrčak ID:
191045
URI
https://hrcak.srce.hr/191045
Datum izdavanja:
12.12.2017.
Podaci na drugim jezicima:
njemački
engleski
talijanski
španjolski
Posjeta: 2.345
*