Skip to the main content

Index

Sadržaj


Full text: croatian pdf 315 Kb

page 122-122

downloads: 142

cite


Abstract

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Sanja Smrček, Ivan Širić, Zlatko Janječić, Dalibor Bedeković, Goran Kiš, Ivan Vnučec
Varijabilnost sadržaja minerala u dva tipa pršuta

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Meho Bašić, Milica Vilušić, Hava Mahmutović, Emir Memić
Utjecaj lanenog ulja u hrani za nesilice na proizvodne karakteristike i masnokiselinski sastav konzumnih jaja

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Tina Ivković
Utjecaj vrste meda i homogenizacije na reološka svojstva majoneze

STRUČNI RAD
Zinka Petranović, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš
Utjecaj uzgoja na kvalitetu mesa svinja

Keywords

Sadržaj

Hrčak ID:

254871

URI

https://hrcak.srce.hr/254871

Publication date:

27.3.2021.

Article data in other languages: english german spanish italian

Visits: 1.553 *