Index
Sadržaj
Full text: croatian pdf 86 Kb
page 142-142
downloads: 109
cite
APA 6th Edition
(2022). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (2.), 142-142. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/276113
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., no. 2., 2022, pp. 142-142. https://hrcak.srce.hr/276113. Accessed 24 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., no. 2. (2022): 142-142. https://hrcak.srce.hr/276113
Harvard
(2022). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(2.), pp. 142-142. Available at: https://hrcak.srce.hr/276113 (Accessed 24 November 2024)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [cited 2024 November 24];24.(2.):142-142. Available from: https://hrcak.srce.hr/276113
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., no. 2., pp. 142-142, 2022. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/276113. [Accessed: 24 November 2024]
Abstract
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Amir Ganić, Saća Halilović, Amir Čaušević, Mersiha Alkić-Subašić
Utvrđivanje kvalitativnih parametara „Visočke pečene janjetine“ u cilju zaštite na nacionalnom nivou
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Maksimiljan Brus, Jernej Prišenk
Tehnološka evaluacija rezane otprašene slame kao alternativnog materijala za stelju u uzgoju brojlera
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Monika Pavlović
Reološka svojstva majoneze s mješavinom suncokretovog, repičinog i ulja kukuruzne klice
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Dragica Jurenec, Lidija Kozačinski, Tomislav Mikuš
Prednosti i nedostaci nekih metoda za omamljivanje Crustacea
Keywords
Sadržaj
Hrčak ID:
276113
URI
https://hrcak.srce.hr/276113
Publication date:
14.4.2022.
Article data in other languages:
english
german
spanish
italian
Visits: 1.293
*