Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 17.09.2020.
  • Objavljen na Hrčku: 23.09.2020.

Sadržaj

Puni tekst

Ethnobotanical use of wild growing plants: food, feed and folk medicine in Šestanovac municipality area (str. 3-13)

Maja Krželj, Ivana Vitasović Kosić
Izvorni znanstveni članak


The effect of whey supplementation on the nutritive value of fermented forage from semi-natural grassland (str. 15-21)

Marina Vranić, Krešimir Bošnjak, Tomislav Mašek, Kristina Starčević, Božica Lukšić, Goran Kiš, Lucija Stjepčević
Izvorni znanstveni članak


THE FEEDING VALUE OF TWO ENSILED SUDAN GRASS HYBRIDS (str. 23-30)

Marina Vranić, Krešimir Bošnjak, Jasna Lehunšek, Ranko Gantner, Krešimir Krapinec, Marcela Andreata-Koren
Izvorni znanstveni članak


MUZNOST I DIJELOVI KRIVULJE PROTOKA MLIJEKA KRAVA JERSEY PASMINE (str. 31-37)

Tina Bobić, Pero Mijić, Zvonimir Galinec, Maja Gregić, Mirjana Baban, Vesna Gantner, Dijana Mišević
Prethodno priopćenje


POTENTIAL FOR APPLICATION OF FEED ADDITIVES ENCAPSULATION TECHNOLOGY IN ANIMAL NUTRITION (str. 57-66)

Sara Kolar, Slaven Jurić, Kristina Vlahoviček-Kahlina, Marko Vinceković
Pregledni rad


Posjeta: 9.066 *