Croatian journal of food science and technology , Vol. 15 No. 2, 2023.
- Datum izdavanja: 18.12.2023.
- Objavljen na Hrčku: 19.12.2023.
Sadržaj
Puni tekst
Alkasim Kabiru Yunusa, Zahra’u Bamalli Nouruddeen, Salisu Abubakar Adam, Muhammad Usman, Abdulrahman Mahmoud Dogara
Izvorni znanstveni članak
Melita Makovec, Vesna Šimunić-Mežnarić, Valentina Vincek, Dragutin Vincek
Izvorni znanstveni članak
Marko Božinović, Tea Sokač, Anita Šalić, Ana-Marija Dukarić, Marina Tišma, Mirela Planinić, Bruno Zelić
Izvorni znanstveni članak
Tibor Sedláček, Ivan Švec
Izvorni znanstveni članak
Želimir Kurtanjek
Izvorni znanstveni članak
Nela Drača, Ivana Flanjak, Blanka Bilić Rajs
Izvorni znanstveni članak
Brigita Hengl, Jasenka Petrić, Sonja Tolić, Dragan Grubiša, Jasenka Babić, Andrea Gross Bošković
Izvorni znanstveni članak
Victor Olusegun Oyetayo, Olabisi Omowunmi Adebisi
Izvorni znanstveni članak
Sanja Kovač, Anita Ptiček Siročić, Nikolina Habulan
Izvorni znanstveni članak
Stella Obianuju Dioha, Roseline Nwabugo Attaugwu, Peter Orji Uvere
Izvorni znanstveni članak
Isaiah Annayochukwu Okere, Olubunmi Olufemi Olusola
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 11.615 *