Kazalo
Sadržaj
Puni tekst: engleski pdf 402 Kb
str. 183-183
preuzimanja: 275
citiraj
APA 6th Edition
(2013). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV (3), 153-153. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109592
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XV, br. 3, 2013, str. 153-153. https://hrcak.srce.hr/109592. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XV, br. 3 (2013): 153-153. https://hrcak.srce.hr/109592
Harvard
(2013). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV(3), str. 153-153. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109592 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2013 [pristupljeno 25.12.2024.];XV(3):153-153. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XV, br. 3, str. 153-153, 2013. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: hrvatski pdf 612 Kb
str. 153-153
preuzimanja: 356
citiraj
APA 6th Edition
(2013). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV (3), 153-153. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109592
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XV, br. 3, 2013, str. 153-153. https://hrcak.srce.hr/109592. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XV, br. 3 (2013): 153-153. https://hrcak.srce.hr/109592
Harvard
(2013). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV(3), str. 153-153. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109592 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2013 [pristupljeno 25.12.2024.];XV(3):153-153. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XV, br. 3, str. 153-153, 2013. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592. [Citirano: 25.12.2024.]
Sažetak
IZ HAH-a
Iz Hrvatske poljoprivredne agencije
PREHRAMBENI ADITIVI
Fosfati i polifosfati u mesnoj industriji
RIBE NAŠEG MORA
Pirka
Dezinfekcija i dezinficijensi
Učinak dezinficijensa na neke specifične
uzročnike zaraznih bolesti životinja
Događanja
IFFA
U Sinju održan 8. `Nacionalni sajam pršuta´
Održano 9. savjetovanje za uzgajivače svinja u Republici Hrvatskoj
Održana 13. Kulenijada u Otoku
ZAŠTITA PROIZVODA
Predan zahtjev za zaštitu Paške janjetine oznakom izvornosti
ZNANSTVENO STRUČNI DIO
ZNANSTVENI RAD
Klaonički pokazatelji i odlike trupa krčke janjadi
Mioč, B., I. Širić, A. Kasap, M. Živković, D. Jurković, I. Kos
STRUČNI RAD
Sigurnost hrane u Hrvatskoj - pozadina i izazovi
Knežević, N., Đugum, J., Frece, J.
STRUČNI RAD
Usporedni prikaz osnovnih pojmova europske i američke
legislative u području ribarstva
Cukon, N.
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Dimljenje - postupci i učinci na mesne proizvode
Krvavica, M., J. Đugum, A. Kegalj, M. Vrdoljak
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Primjena dodataka na bazi škroba u mesnoj industriji
Babić, J., D. Šubarić, Đ. Ačkar, A. Jozinović, B. Miličević, B. Pajin, D. Aličić
Ključne riječi
Hrčak ID:
109592
URI
https://hrcak.srce.hr/109592
Datum izdavanja:
15.5.2013.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
talijanski
njemački
Posjeta: 1.814
*