Kazalo
Puni tekst: hrvatski pdf 180 Kb
str. 359-359
preuzimanja: 356
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 399-399. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 399-399. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):399-399. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 399-399, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 219
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 399-399. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 399-399. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):399-399. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 399-399, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 205
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 399-399. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 399-399. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):399-399. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 399-399, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 282
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 399-399. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 399-399. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):399-399. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 399-399, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 277
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 399-399. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 399-399. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):399-399. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 399-399, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Sažetak
ORIGINAL VORBERICHT
Krvavica, M., V. Milak
Flüchtige aromatische Verbindungen beim Dalmatinischen Bauchspeck, der in unterschiedlichen technologischen bedingungen Hergestellt wurde.. ...............................................................................412
ORIGINAL VORBERICHT
M. Lušnic Polak, N. Pavlovič
Optimierung der Texturparameter der Schweineleberwurst durch Zugabe von diversen Stärke- und Mehlsorten..................................................................................................................................................418
ORIGINAL VORBERICHT
Poljanec, I., N. Vahčić, G. Krešić, S. Kolarić Kravar, N. Kudumija, J. Pleadin
Allergene in Fleischprodukten vom kroatischen Markt ...................................... ..................................426
UBERSICHTARBEIT
Sterniša M., J. Mraz, S. Smole Možina
Karpfen – vernachlässigte hochwertige Nährstoffquelle....................................................... ..............433
ORIGINAL VORBERICHT
Senčić, Đ., D. Samac, Z. Antunović, D. Galović
Produktivität von Hühner und qualität von Eiern aus der ökologischen und konventionellen Haltung
(Bodenhaltung).................................................................................................................................437
Ključne riječi
Hrčak ID:
187760
URI
https://hrcak.srce.hr/187760
Datum izdavanja:
5.10.2017.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
engleski
talijanski
španjolski
Posjeta: 2.954
*