Kazalo
Puni tekst: hrvatski pdf 180 Kb
str. 359-359
preuzimanja: 356
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 399-399. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 399-399. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):399-399. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 399-399, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 219
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 399-399. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 399-399. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):399-399. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 399-399, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 205
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 399-399. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 399-399. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):399-399. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 399-399, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 282
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 399-399. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 399-399. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):399-399. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 399-399, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 277
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 399-399. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 399-399. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 399-399. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):399-399. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 399-399, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Sažetak
LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
Krvavica, M., V. Milak
Composti volatili dell’aroma della pancetta dalmata prodotta in differenti condizioni tecnologiche............ .................................... ....413
LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
M. Lušnic Polak, N. Pavlovič
Ottimizzazione dei parametri di texture del pâté di carne suina con l’aggiunta di differenti tipi di amido e farina...... ........................... .....419
LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
Poljanec, I., N. Vahčić, G. Krešić, S. Kolarić Kravar, N. Kudumija, J. Pleadin
Allergeni presenti nei prodotti di carne provenienti dal mercato croato.............................. .................................427
RASSEGNA
Sterniša M., J. Mraz, S. Smole Možina
La carpa - potenziale ancora non sfruttate........................ ............................... ....433
LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
Senčić, Đ., D. Samac, Z. Antunović, D. Galović
Produttività delle galline e qualità delle uova nei sistemi d’allevamento biologico e convenzionale (a terra)....... ....................... ....437
Ključne riječi
Hrčak ID:
187760
URI
https://hrcak.srce.hr/187760
Datum izdavanja:
5.10.2017.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
engleski
njemački
španjolski
Posjeta: 2.954
*