Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski pdf 741 Kb

str. 201-201

preuzimanja: 128

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Lea Demšar, Andrea Rukavina, Mateja Lušnic Polak
Profil masnih kiselina kalifornijske pastrve iz uzgajališta u Sloveniji

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Marina Krvavica, Rea Kotlar, Marijana Drinovac Topalović, Mladenka Šarolić
Utjecaj razlika u tehnologiji na kemijska i senzorna svojstva dalmatinske pečenice

PREGLEDNI RAD
Domagoj Gabrić, Mia Kurek, Mario Ščetar, Kata Galić
Primjena apsorbera vlage kod pakiranja mesa i ribe

PREGLEDNI RAD
Ivan Stupnišek, Mateja Jež Rogelj , Ramona Franić
Sektor svinjogojstva u okvirima agrarne i ruralne politike

Ključne riječi

Sadržaj

Hrčak ID:

259411

URI

https://hrcak.srce.hr/259411

Datum izdavanja:

7.6.2021.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački španjolski talijanski

Posjeta: 1.560 *