Kazalo
Contents
Puni tekst: hrvatski pdf 86 Kb
str. 142-142
preuzimanja: 109
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (2.), 142-142. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/276113
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 2., 2022, str. 142-142. https://hrcak.srce.hr/276113. Citirano 28.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 2. (2022): 142-142. https://hrcak.srce.hr/276113
Harvard
(2022). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(2.), str. 142-142. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/276113 (Datum pristupa: 28.11.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 28.11.2024.];24.(2.):142-142. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/276113
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 2., str. 142-142, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/276113. [Citirano: 28.11.2024.]
Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Amir Ganić, Saća Halilović, Amir Čaušević, Mersiha Alkić-Subašić
Identification of qualitative parameters of “Visočka pečena janjetina” with the goal of protection on a national level
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Maksimiljan Brus, Jernej Prišenk
Identification of qualitative parameters of “Visočka pečena janjetina” with the goal of protection on a national level
ORIGINAL VORBERICHT
Tihomir Moslavac, Monika Pavlović
Rheologische Eigenschaften von Mayonnaise mit einer Mischung aus Sonnenblumenöl, Rapsöl und Maiskeimöl
PROFESSIONAL REVIEW PAPER
Dragica Jurenec, Lidija Kozačinski, Tomislav Mikuš
Advantages and disadvantages of several Crustacea stunning methods
Ključne riječi
Contents
Hrčak ID:
276113
URI
https://hrcak.srce.hr/276113
Datum izdavanja:
14.4.2022.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.293
*