Kazalo
Content
Puni tekst: hrvatski pdf 74 Kb
str. 423-423
preuzimanja: 100
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Content. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (5.), 423-423. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/285199
MLA 8th Edition
"Content." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 5., 2022, str. 423-423. https://hrcak.srce.hr/285199. Citirano 24.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Content." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 5. (2022): 423-423. https://hrcak.srce.hr/285199
Harvard
(2022). 'Content', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(5.), str. 423-423. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/285199 (Datum pristupa: 24.11.2024.)
Vancouver
Content. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 24.11.2024.];24.(5.):423-423. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/285199
IEEE
"Content", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 5., str. 423-423, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/285199. [Citirano: 24.11.2024.]
Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Zlata Kralik, Gordana Kralik, Ivona Djurkin Kušec, Kristina Gvozdanović, Žarko Radišić, Manuela Košević
Quality of broiler meat at the local market
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Tihomir Moslavac, Stela Jokić, Ivana Flanjak
Stabilization of goose fat with antioxidants and synergists
REVIEW PAPER
Amina Jažić, Ivana Bartula Gustin, Adnan Jažić, Almedina Zuko
The presence of Anisakis spp. in Bosnia and Herzegovina
PROFESSIONAL REVIEW PAPER
Frane Rakić, Tomislav Mikuš, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila
Potential risks of cricket flour consumption
Ključne riječi
Content
Hrčak ID:
285199
URI
https://hrcak.srce.hr/285199
Datum izdavanja:
14.10.2022.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.082
*