Kazalo
Contenuto
Puni tekst: hrvatski pdf 74 Kb
str. 423-423
preuzimanja: 100
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (5.), 423-423. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/285199
MLA 8th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 5., 2022, str. 423-423. https://hrcak.srce.hr/285199. Citirano 28.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 5. (2022): 423-423. https://hrcak.srce.hr/285199
Harvard
(2022). 'Contenuto', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(5.), str. 423-423. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/285199 (Datum pristupa: 28.11.2024.)
Vancouver
Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 28.11.2024.];24.(5.):423-423. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/285199
IEEE
"Contenuto", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 5., str. 423-423, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/285199. [Citirano: 28.11.2024.]
Sažetak
LAVORO SCIENTIFICO ORIGINALE
Zlata Kralik, Gordana Kralik, Ivona Djurkin Kušec, Kristina Gvozdanović, Žarko Radišić, Manuela Košević
Qualità delle carni dei polli da carne sul mercato domestico
LAVORO SCIENTIFICO ORIGINALE
Tihomir Moslavac, Stela Jokić, Ivana Flanjak
Stabilizzazione del grasso d'oca con antiossidanti e sinergizzanti
ARTICOLO DI RASSEGNA
Amina Jažić, Ivana Bartula Gustin, Adnan Jažić, Almedina Zuko
Presenza dell’Anisakis spp. in Bosnia ed Erzegovina
ARTICOLO SPECIALISTICO DI RASSEGNA
Frane Rakić, Tomislav Mikuš, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila
Rischi legati al consumo di farina di grillo
Ključne riječi
Contenuto
Hrčak ID:
285199
URI
https://hrcak.srce.hr/285199
Datum izdavanja:
14.10.2022.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
engleski
njemački
španjolski
Posjeta: 1.082
*