hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. VII No. 1, 2005.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. VII No. 1
Datum izdavanja: veljače 2005.

Objavljen na Hrčku: 6. 5. 2008.
Sadržaj Puni tekst
Sadržaj (str.3-3) hrvatskipdf 231 KB
Kazalo  
Aktualno (str.4-6) hrvatskipdf 479 KB
Mirza Hadžiosmanović, Franc Čampa
Kratko priopćenje
 
E0 (str.7-9) hrvatskipdf 643 KB
Miroslav Kolovrat
Ostalo
 
Kompetentna prerada mesa uz pomoć Hela-začina (str.10-11) hrvatskipdf 597 KB
Ostalo  
Proizvodnja peradskog mesa u zemljama Istočne Europe - sadašnjim i budućim članicama EU (str.12-16) hrvatskipdf 811 KB
Zlatko Janječić
Kratko priopćenje
 
ERP-strukovni softver jača konkurentnost (str.19-20) hrvatskipdf 703 KB
Ostalo  
Trendovi higijene i tehnologije namirnica kao sastavnice veterinarskog javnog zdravstva (str.20-32) hrvatskipdf 4 MB
Trends in Foodstuff Hygiene and Technology as a constituent of the veterinary public health (str.20-32)  
Mirza Hadžiosmanović, Lidija Kozačinski, Branimir Mioković, Željka Cvrtila, Nevijo Zdolec
Sažetak sa skupa
 
Znanstveno-stručni prilozi (str.33-33) hrvatskipdf 219 KB
Kazalo  
Oksidativna stabilnost mesa i mesnih proizvod nakon hranjenja tovnih pilića dodatnim količinama vitamina A i ružmarina (str.34-39)  
Oxidative stability of meat and meat products after feeding of broiler chickens with additional amounts of vitamin E and rosemary (str.34-39) engleskipdf 414 KB
Slavomír Marcinčák, Peter Popelka, Pavel Bystrický, Khaled Hussein, Katarína Hudecová
Prethodno priopćenje
 
Vitamini u animalnim namirnicama (str.39-45) hrvatskipdf 443 KB
Vitamins in foods of animal origin (str.39-45)  
Mario Mašić
Stručni rad
 
Slatka tajna lovačke kuhinje - jazavac obični (Melles melles L.) (str.46-49) hrvatskipdf 435 KB
Sweet delicacy from hunter's kitchen - badger (Melles melles L.) (str.46-49)  
Dean Konjević
Stručni rad
 
Prilog veterinarsko-sanitarnom pregledu mesa divljači (str.49-51) hrvatskipdf 320 KB
Contribution to veterinary-sanitary examination of game meat (str.49-51)  
Bela Njari, Branimir Mioković, Velimir Sruk, Tomislav Perić, Ivo Gregurić
Stručni rad
 
Prednosti organskog selena u hranidbi raspolodnih jata i konzumnih nesilica (str.52-58) hrvatskipdf 585 KB
Benefits of organic selenium in feeding broiler breeders and laying hens (str.52-58)  
Ante Valentić, Gabriela Krivec, Ankica Nemanič
Pregledni rad
 
Prikaz iz literature (str.58-59) hrvatskipdf 330 KB
Nevijo Zdolec, Sandi Orlić
Recenzija, Prikaz
 
Posjeta: 33.948 *