hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol. 36 No. 1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 36 No. 1
Datum izdavanja: siječanj 1986.

Objavljen na Hrčku: 2. 10. 2013.
Sadržaj Puni tekst
Plijesni i mikotoksini mlijeka i polutvrdog sira (str.3-11) hrvatskipdf 1 MB
Moulds and mycotoxins in milk and semihard cheese (str.3-11)  
Marija Škrinjar, Radivoj Žakula, Emilija Stojanović
Izvorni znanstveni članak
 
Razvoj proizvodnje svježeg sira od obranog mlijeka (str.12-15) hrvatskipdf 467 KB
Development of fresh cheese production from UF concentrate and from skimmed milk (str.12-15)  
Ljerka Kršev
Stručni rad
 
Proteinski sastav nekih vrsta sireva dobivenih procesima ultrafiltracije (str.16-22) hrvatskipdf 929 KB
The protein composition some cheeses made by ultrafiltration (str.16-22)  
Mihailo Ostojić, Dragoljub Gavarić
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.23-24) hrvatskipdf 266 KB
Vijest  
Vijesti iz mljekarstva (str.25-29) hrvatskipdf 594 KB
Vijest  
Posjeta: 1.760 *