Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka , Vol. 6 No. 7 i 8, 1956.
- Datum izdavanja: 02.07.1956.
- Objavljen na Hrčku: 16.09.2014.
Sadržaj
Puni tekst
Regional dairy training course in Zagreb
(str. 145-147)
Međunarodni mljekarski tečaj u Zagrebu
(str. 145-147)
Razvoj mljekarstva u Jugoslaviji
(str. 147-157)
Development of dairy industry in Yugoslavia
(str. 147-157)
O nekim osobenostima sirarstva NR Srbije
(str. 158-163)
Some characteristics of cheesemaking in Serbia
(str. 158-163)
Mliječni proizvodi u NR Hrvatskoj
(str. 164-170)
Milk products in Croatia
(str. 164-170)
Naši glavni otočki sirevi
(str. 171-173)
Our principal islands cheeses
(str. 171-173)
Sirarstvo oko Triglava
(str. 173-179)
Cheese production in the region of Triglav
(str. 173-179)
Mliječni proizvodi u NR Bosni i Hercegovini
(str. 179-186)
Milk products in PR. Bosnia and Herzegovina
(str. 179-186)
Iskustva o držanju stoke izvan staja ili u otvorenim stajama
(str. 187-190)
Искуства о држању стоке изван стаја или у отвореним стајама
(str. 187-190)
Albert Ogrizek
Stručni rad
Osnovni faktori proizvodnje mlijeka
(str. 191-195)
Essential factors in milk production
(str. 191-195)
Uzgojne bolesti goveda i proizvodnja mlijeka
(str. 196-199)
Cattle diseases and milk production
(str. 196-199)
Uloga kadrova u unapređenju mljekarstva
(str. 199-204)
The role of staff in the improvement of the dairy industry
(str. 199-204)
Posjeta: 25.923 *