Food Technology and Biotechnology , Vol. 54 No. 4, 2016.
- Datum izdavanja: 02.12.2016.
- Objavljen na Hrčku: 02.12.2016.
Sadržaj
Puni tekst
Miguel Espino-Díaz, David Roberto Sepúlveda, Gustavo González-Aguilar, Guadalupe I. Olivas
Pregledni rad
Volker Schneider, Jonas Müller, Dominik Schmidt
Izvorni znanstveni članak
Shao-Quan Liu, Althea Ying Hui Quek
Izvorni znanstveni članak
Iwona Konopka, Beata Roszkowska, Sylwester Czaplicki, Małgorzata Tańska
Izvorni znanstveni članak
Tone Aspevik, Henning Egede-Nissen, Åge Oterhals
Izvorni znanstveni članak
Maja Benković, Siniša Srečec, Ingrid Bauman, Damir Ježek, Sven Karlović, Dario Kremer, Ksenija Karlović, Renata Erhatić
Izvorni znanstveni članak
Ivona Elez Garofulić, Zoran Zorić, Sandra Pedisić, Verica Dragović-Uzelac
Izvorni znanstveni članak
Nermin Hande Avcioglu, Isil Seyis Bilkay
Izvorni znanstveni članak
Aynur Serçe, Bircan Çeken Toptancı, Sevil Emen Tanrıkut, Sevcan Altaş, Göksel Kızıl, Süleyman Kızıl, Murat Kızıl
Izvorni znanstveni članak
Rudy Álvarez, Héctor Araya, Rosa Navarro-Lisboa, Carol Lopez de Dicastillo
Prethodno priopćenje
Ines Pohajda, Katarina Huić Babić, Ivana Rajnović, Sanja Kajić, Sanja Sikora
Prethodno priopćenje
Marina Mikulić, Andrea Humski, Bela Njari, Mario Ostović, Sanja Duvnjak, Željko Cvetnić
Prethodno priopćenje
Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Kratko priopćenje
Carolina Moroni Silva, Thais de Matos de Borba, Susana Juliano Kalil, Janaína Fernandes de Medeiros Burkert
Kratko priopćenje
Muammer Kaplan, Öznur Karaoglu, Nazife Eroglu, Sibel Silici
Kratko priopćenje
Posjeta: 34.288 *