Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 02.12.2016.
  • Objavljen na Hrčku: 02.12.2016.

Sadržaj

Puni tekst

Biokemija arome jabuke (str. 375-394)

Biochemistry of Apple Aroma: A Review (str. 375-394)

Miguel Espino-Díaz, David Roberto Sepúlveda, Gustavo González-Aguilar, Guadalupe I. Olivas
Pregledni rad


Utjecaj enoloških uvjeta na potrošnju kisika u vinskom talogu nakon fermentacije (str. 395-402)

Volker Schneider, Jonas Müller, Dominik Schmidt
Izvorni znanstveni članak


Evaluation of Beer Fermentation with a Novel Yeast Williopsis saturnus (str. 403-412)

Shao-Quan Liu, Althea Ying Hui Quek
Izvorni znanstveni članak


Optimization of Pumpkin Oil Recovery by Using Aqueous Enzymatic Extraction and Comparison of the Quality of the Obtained Oil with the Quality of Cold-Pressed Oil (str. 413-420)

Iwona Konopka, Beata Roszkowska, Sylwester Czaplicki, Małgorzata Tańska
Izvorni znanstveni članak


Sustavni pristup ispitivanju ekonomske isplativosti hidrolize nusprodukata obrade atlantskog lososa (Salmo salar) pomoću endopeptidaza (str. 421-431)

Tone Aspevik, Henning Egede-Nissen, Åge Oterhals
Izvorni znanstveni članak


Assessment of Drying Characteristics and Texture in Relation with Micromorphological Traits of Carob (Ceratonia silliqua L.) Pods and Seeds (str. 432-440)

Maja Benković, Siniša Srečec, Ingrid Bauman, Damir Ježek, Sven Karlović, Dario Kremer, Ksenija Karlović, Renata Erhatić
Izvorni znanstveni članak


Optimiranje sušenja soka od višnje raspršivanjem pomoću različitih nosača pri raznim temperaturama (str. 441-449)

Ivona Elez Garofulić, Zoran Zorić, Sandra Pedisić, Verica Dragović-Uzelac
Izvorni znanstveni članak


Biološko uklanjanje cijanida s pomoću bakterije Klebsiella pneumoniae (str. 450-454)

Nermin Hande Avcioglu, Isil Seyis Bilkay
Izvorni znanstveni članak


Assessment of the Antioxidant Activity of Silybum marianum Seed Extract and Its Protective Effect against DNA Oxidation, Protein Damage and Lipid Peroxidation (str. 455-461)

Aynur Serçe, Bircan Çeken Toptancı, Sevil Emen Tanrıkut, Sevcan Altaş, Göksel Kızıl, Süleyman Kızıl, Murat Kızıl
Izvorni znanstveni članak


Evaluation of Polyphenol Content and Antioxidant Capacity of Fruits and Vegetables Using a Modified Enzymatic Extraction (str. 462-467)

Rudy Álvarez, Héctor Araya, Rosa Navarro-Lisboa, Carol Lopez de Dicastillo
Prethodno priopćenje


Genetska raznolikost i simbiozna učinkovitost autohtonih rizobija koje noduliraju grah u Hrvatskoj (str. 468-474)

Ines Pohajda, Katarina Huić Babić, Ivana Rajnović, Sanja Kajić, Sanja Sikora
Prethodno priopćenje


Raw Glycerol and Parboiled Rice Effluent for Carotenoid Production: Effect of the Composition of Culture Medium and Initial pH (str. 489-496)

Carolina Moroni Silva, Thais de Matos de Borba, Susana Juliano Kalil, Janaína Fernandes de Medeiros Burkert
Kratko priopćenje


Fatty Acid and Proximate Composition of Bee Bread (str. 497-504)

Muammer Kaplan, Öznur Karaoglu, Nazife Eroglu, Sibel Silici
Kratko priopćenje


Zahvala (str. 522-525)

Acknowledgement (str. 522-525)


Zahvala


Posjeta: 34.288 *