Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 12.06.2001.
  • Objavljen na Hrčku: 06.04.2006.

Sadržaj

Puni tekst

Hydrolysis of lactose with -D-galactosidase (str. 187-196)

Vesna Stehlik-Tomas, Slobodan Grba, Damir Stanzer, Vlatka Gulan-Zetić
Izvorni znanstveni članak


The use of sanitation products in milk and cheese production (str. 197-204)

Samir Kalit, Jasmina Lukač Havranek
Izvorni znanstveni članak


Zastupljenost mlijeka i mliječnih proizvoda u prehrani adolescenata s obzirom na spol i sredinu u kojoj žive (str. 206-214)

Irena Colić Barić, Selma Cvijetić, Vesna Jureša, Zvonimir Šatalić
Izvorni znanstveni članak


The influence of ultrafiltration of whole or partially skimmed milk on feta type cheeses’ composition and properties (str. 215-236)

Andrea Harjač, Ljubica Tratnik, Rajka Božanić, Damir Kozlek
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 26.079 *