Food Technology and Biotechnology , Vol. 51 No. 3, 2013.
- Datum izdavanja: 09.09.2013.
- Objavljen na Hrčku: 10.10.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Iti Gontia-Mishra, Sharad Tiwari
Pregledni rad
Jelena Repar, Davor Zahradka, Ksenija Zahradka
Izvorni znanstveni članak
Zivile Luksiene, Rita Kokstaite, Pranas Katauskis, Vladas Skakauskas
Izvorni znanstveni članak
Dorota Kregiel
Izvorni znanstveni članak
Zoran Herceg, Ksenija Markov, Brankica Sobota Šalamon, Anet Režek Jambrak, Tomislava Vukušić, Janko Kaliterna
Izvorni znanstveni članak
Vivek K. Bajpai, Ajay Sharma, Sung Hong Kim, Kwang-Hyun Baek
Izvorni znanstveni članak
Davide Frumento, Ana Paula do Espirito Santo, Bahar Aliakbarian, Alessandro Alberto Casazza, Michela Gallo, Attilio Converti, Patrizia Perego
Izvorni znanstveni članak
María José Rodríguez-Vaquero, Pedro Aredes Aredes-Fernández, María Cristina Manca de Nadra
Izvorni znanstveni članak
Graziela V. L. Gomes, Izabella A. S. Simplício, Eliana B. Souto, Lisandro P. Cardoso, Samantha C. Pinho
Izvorni znanstveni članak
Li Luo, Zhong-Hua Yang, Rong Zeng, Wei Zhou, Yan Zhao, Geng-Hua Chen, Hao Huang
Izvorni znanstveni članak
Sabina Galus, Andrzej Lenart, Andrée Voilley, Frédéric Debeaufort
Izvorni znanstveni članak
Grzegorz Lesnierowski, Robert Borowiak, Renata Cegielska-Radziejewska, Jerzy Stangierski
Kratko priopćenje
Mirna Mrkonjić Fuka, Marion Engel, Andrea Skelin, Bojana Bogovič Matijašić, Sulejman Redžepović, Michael Schloter
Kratko priopćenje
Elena Sánchez-Zapata, Estrella Sayas-Barberá, José A. Pérez-Alvarez, Juana Fernández-López
Kratko priopćenje
Monica Cristina Cara, Gabriela-Alina Dumitrel, Mirel Glevitzky, Carmen Mischie, Dana Silaghi-Perju
Kratko priopćenje
Lipi Das, Utpal Raychaudhuri, Runu Chakraborty
Kratko priopćenje
Posjeta: 37.373 *