Kazalo
Kazalo
Puni tekst: hrvatski pdf 72 Kb
str. 535-535
preuzimanja: 123
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Kazalo. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (6.), 535-535. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/287298
MLA 8th Edition
"Kazalo." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 6., 2022, str. 535-535. https://hrcak.srce.hr/287298. Citirano 25.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Kazalo." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 6. (2022): 535-535. https://hrcak.srce.hr/287298
Harvard
(2022). 'Kazalo', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(6.), str. 535-535. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/287298 (Datum pristupa: 25.11.2024.)
Vancouver
Kazalo. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 25.11.2024.];24.(6.):535-535. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/287298
IEEE
"Kazalo", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 6., str. 535-535, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/287298. [Citirano: 25.11.2024.]
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Matea Slobođan, Ante Lončarić, Mario Kovač
Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom kaše jabuk
PREGLEDNI RAD
Leona Puljić, Brankica Kartalović, Dragan Kovačević, Kristina Habschied, Krešimir Mastanjević
Policiklički aromatski ugljikovodici (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima
STRUČNI RAD
ValentinaObradović, VanesaHodžić, Dario Lasić, Maja Ergović Ravančić, Svjetlana Škrabal,Helena Marčetić, Sanja Zec Zrinušić
Histamin u ribljim proizvodima na hrvatskom tržištu
STRUČNI RAD
Ranka Šimić
Mikrobiološka klasifikacija proizvodnih područja i područja za ponovno polaganje živih školjkaša
Ključne riječi
Kazalo
Hrčak ID:
287298
URI
https://hrcak.srce.hr/287298
Datum izdavanja:
14.12.2022.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.235
*