Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement , Vol. 6 No. 7 i 8, 1956.
- Publication date: 02.07.1956.
- Published on HRČAK: 16.09.2014.
Table of contents
Full text
Regional dairy training course in Zagreb
(page 145-147)
Međunarodni mljekarski tečaj u Zagrebu
(page 145-147)
Razvoj mljekarstva u Jugoslaviji
(page 147-157)
Development of dairy industry in Yugoslavia
(page 147-157)
O nekim osobenostima sirarstva NR Srbije
(page 158-163)
Some characteristics of cheesemaking in Serbia
(page 158-163)
Mliječni proizvodi u NR Hrvatskoj
(page 164-170)
Milk products in Croatia
(page 164-170)
Naši glavni otočki sirevi
(page 171-173)
Our principal islands cheeses
(page 171-173)
Sirarstvo oko Triglava
(page 173-179)
Cheese production in the region of Triglav
(page 173-179)
Mliječni proizvodi u NR Bosni i Hercegovini
(page 179-186)
Milk products in PR. Bosnia and Herzegovina
(page 179-186)
Iskustva o držanju stoke izvan staja ili u otvorenim stajama
(page 187-190)
Искуства о држању стоке изван стаја или у отвореним стајама
(page 187-190)
Albert Ogrizek
Professional paper
Osnovni faktori proizvodnje mlijeka
(page 191-195)
Essential factors in milk production
(page 191-195)
Uzgojne bolesti goveda i proizvodnja mlijeka
(page 196-199)
Cattle diseases and milk production
(page 196-199)
Uloga kadrova u unapređenju mljekarstva
(page 199-204)
The role of staff in the improvement of the dairy industry
(page 199-204)
Visits: 25.923 *