Kazalo
Contents
Puni tekst: engleski pdf 402 Kb
str. 183-183
preuzimanja: 275
citiraj
APA 6th Edition
(2013). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV (3), 183-183. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109592
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XV, br. 3, 2013, str. 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592. Citirano 26.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XV, br. 3 (2013): 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592
Harvard
(2013). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV(3), str. 183-183. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109592 (Datum pristupa: 26.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2013 [pristupljeno 26.12.2024.];XV(3):183-183. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XV, br. 3, str. 183-183, 2013. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592. [Citirano: 26.12.2024.]
Puni tekst: hrvatski pdf 612 Kb
str. 153-153
preuzimanja: 356
citiraj
APA 6th Edition
(2013). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV (3), 183-183. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109592
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XV, br. 3, 2013, str. 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592. Citirano 26.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XV, br. 3 (2013): 183-183. https://hrcak.srce.hr/109592
Harvard
(2013). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XV(3), str. 183-183. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109592 (Datum pristupa: 26.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2013 [pristupljeno 26.12.2024.];XV(3):183-183. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XV, br. 3, str. 183-183, 2013. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109592. [Citirano: 26.12.2024.]
Sažetak
SCIENTIFIC PAPER
Mioč, B., I. Širić, A. Kasap, M. Živković, D. Jurković, I. Kos
Slaughter traits and carcass characteristics of krk-breed lambs
PROFESSIONAL PAPER
Knežević, N., Đugum, J., Frece, J.
Food safety in Croatia - background and challenges
PROFESSIONAL PAPER
Cukon, N.
Comparative view of basic terms of European and
American legislation in the field of fisheries
PROFESSIONAL PAPER
Krvavica, M., J. Đugum, A. Kegalj, M. Vrdoljak M.
Smoking – procedures and effects on meat products
PROFESSIONAL PAPER
Babić, J., D. Šubarić, Đ. Ačkar, A. Jozinović, B. Miličević, B. Pajin, D. Aličić
Application of starch based additives in meat industry
Ključne riječi
Hrčak ID:
109592
URI
https://hrcak.srce.hr/109592
Datum izdavanja:
15.5.2013.
Podaci na drugim jezicima:
talijanski
hrvatski
njemački
Posjeta: 1.814
*