Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Contents


Puni tekst: engleski pdf 402 Kb

str. 183-183

preuzimanja: 275

citiraj

Puni tekst: hrvatski pdf 612 Kb

str. 153-153

preuzimanja: 356

citiraj


Sažetak

SCIENTIFIC PAPER
Mioč, B., I. Širić, A. Kasap, M. Živković, D. Jurković, I. Kos
Slaughter traits and carcass characteristics of krk-breed lambs

PROFESSIONAL PAPER
Knežević, N., Đugum, J., Frece, J.
Food safety in Croatia - background and challenges

PROFESSIONAL PAPER
Cukon, N.
Comparative view of basic terms of European and
American legislation in the field of fisheries

PROFESSIONAL PAPER
Krvavica, M., J. Đugum, A. Kegalj, M. Vrdoljak M.
Smoking – procedures and effects on meat products

PROFESSIONAL PAPER
Babić, J., D. Šubarić, Đ. Ačkar, A. Jozinović, B. Miličević, B. Pajin, D. Aličić
Application of starch based additives in meat industry

Ključne riječi

Hrčak ID:

109592

URI

https://hrcak.srce.hr/109592

Datum izdavanja:

15.5.2013.

Podaci na drugim jezicima: talijanski hrvatski njemački

Posjeta: 1.814 *