Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.03.2016.
  • Objavljen na Hrčku: 05.04.2016.

Sadržaj

Puni tekst

Modeli određivanja vremena potrebnog za odmrzavanje hrane ovisno o uvjetima prerade i karakteristikama gotovog proizvoda (str. 0-0)

Dariusz Góral, Franciszek Kluza, Walter E. L. Spiess, Katarzyna Kozłowicz
Pregledni rad


Content of Total Phenolics, Flavan-3-Ols and Proanthocyanidins, Oxidative Stability and Antioxidant Capacity of Chocolate During Storage (str. 13-20)

Jovanka Laličić-Petronijević, Draženka Komes, Stanislava Gorjanović, Ana Belščak-Cvitanović, Lato Pezo, Ferenc Pastor, Sanja Ostojić, Jovanka Popov-Raljić, Desanka Sužnjević
Izvorni znanstveni članak


Performance of Different Natural Antioxidant Compounds in Frying Oil (str. 21-30)

Buket Aydenız, Emin Yilmaz
Izvorni znanstveni članak


Ascorbate Oxidase-Based Amperometric Biosensor for L-Ascorbic Acid Determination in Beverages (str. 31-35)

Gábor Csiffáry, Péter Fűtő, Nóra Adányi, Attila Kiss
Izvorni znanstveni članak


Non-Alcoholic Beverages from Fermented Cereals with Increased Oligosaccharide Content (str. 36-44)

Loreta Basinskiene, Grazina Juodeikiene, Daiva Vidmantiene, Maija Tenkanen, Tomas Makaravicius, Elena Bartkiene
Izvorni znanstveni članak


The Effect of Oat Fibre Powder Particle Size on the Physical Properties of Wheat Bread Rolls (str. 45-51)

Marcin Kurek, Jarosław Wyrwisz, Monika Piwińska, Agnieszka Wierzbicka
Izvorni znanstveni članak


The Production of Synbiotic Bread by Microencapsulation (str. 52-59)

Mojan Seyedain-Ardabili, Anousheh Sharifan, Babak Ghiassi Tarzi
Izvorni znanstveni članak


Dose-Dependent Protective and Inductive Effects of Xanthohumol on Oxidative DNA Damage in Saccharomyces cerevisiae (str. 60-69)

Daniel O. Carvalho, Rui Oliveira, Björn Johansson, Luís F. Guido
Izvorni znanstveni članak


Purification and Characterization of Thermostable and Detergent-Stable α-Amylase from Anoxybacillus sp. AH1 (str. 70-77)

Ömer Acer, Fatma Matpan Bekler, Hemşe Pirinççioğlu, Reyhan Gül Güven, Kemal Güven
Izvorni znanstveni članak


Stability of Rosmarinic Acid in Aqueous Extracts from Different Lamiaceae Species after in vitro Digestion with Human Gastrointestinal Enzymes (str. 97-102)

Zoran Zorić, Joško Markić, Sandra Pedisić, Viljemka Bučević-Popović, Ivana Generalić-Mekinić, Katarina Grebenar, Tea Kulišić-Bilušić
Kratko priopćenje


Identification of Alleles of Puroindoline Genes and Their Effect on Wheat (Triticum aestivum L.) Grain Texture (str. 103-107)

Mária Presinszká, Klára Štiasna, Tomáš Vyhnánek, Václav Trojan, Eva Mrkvicová, Luděk Hřivna, Ladislav Havel
Kratko priopćenje


Comparison of Cultivable Acetic Acid Bacterial Microbiota in Organic and Conventional Apple Cider Vinegar (str. 113-119)

Aleksandra Štornik, Barbara Skok, Janja Trček
Kratko priopćenje


Posjeta: 38.120 *