Food Technology and Biotechnology , Vol. 54 No. 1, 2016.
- Datum izdavanja: 31.03.2016.
- Objavljen na Hrčku: 05.04.2016.
Sadržaj
Puni tekst
Dariusz Góral, Franciszek Kluza, Walter E. L. Spiess, Katarzyna Kozłowicz
Pregledni rad
Jovanka Laličić-Petronijević, Draženka Komes, Stanislava Gorjanović, Ana Belščak-Cvitanović, Lato Pezo, Ferenc Pastor, Sanja Ostojić, Jovanka Popov-Raljić, Desanka Sužnjević
Izvorni znanstveni članak
Buket Aydenız, Emin Yilmaz
Izvorni znanstveni članak
Gábor Csiffáry, Péter Fűtő, Nóra Adányi, Attila Kiss
Izvorni znanstveni članak
Loreta Basinskiene, Grazina Juodeikiene, Daiva Vidmantiene, Maija Tenkanen, Tomas Makaravicius, Elena Bartkiene
Izvorni znanstveni članak
Marcin Kurek, Jarosław Wyrwisz, Monika Piwińska, Agnieszka Wierzbicka
Izvorni znanstveni članak
Mojan Seyedain-Ardabili, Anousheh Sharifan, Babak Ghiassi Tarzi
Izvorni znanstveni članak
Daniel O. Carvalho, Rui Oliveira, Björn Johansson, Luís F. Guido
Izvorni znanstveni članak
Ömer Acer, Fatma Matpan Bekler, Hemşe Pirinççioğlu, Reyhan Gül Güven, Kemal Güven
Izvorni znanstveni članak
Sabina Galus, Justyna Kadzińska
Izvorni znanstveni članak
Sandeep Kumar Gupta, Pradeep Singh Negi
Izvorni znanstveni članak
Zoran Zorić, Joško Markić, Sandra Pedisić, Viljemka Bučević-Popović, Ivana Generalić-Mekinić, Katarina Grebenar, Tea Kulišić-Bilušić
Kratko priopćenje
Mária Presinszká, Klára Štiasna, Tomáš Vyhnánek, Václav Trojan, Eva Mrkvicová, Luděk Hřivna, Ladislav Havel
Kratko priopćenje
Janja Trček, Luka Lipoglavšek, Gorazd Avguštin
Kratko priopćenje
Aleksandra Štornik, Barbara Skok, Janja Trček
Kratko priopćenje
Posjeta: 38.120 *