Food Technology and Biotechnology , Vol. 44 No. 4, 2006.
- Datum izdavanja: 15.12.2006.
- Objavljen na Hrčku: 11.11.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Biljana Nikolić, Jasna Stanojević, Branka Vuković-Gačić, Draga Simić, Jelena Knežević-Vukčević
Izvorni znanstveni članak
Barbara Celuppi Marques, Marcelo Calide Barga, Wellington Balmant, Luiz Fernando de Lima Luz Jr, Nadia Krieger, David Alexander Mitchell
Izvorni znanstveni članak
Sumathy Babitha, Carlos R. Soccol, Ashok Pandey
Izvorni znanstveni članak
Yin Li, Jia Lin, Dejing Meng, Jian Lu, Guoxian Gu, Zhonggui Mao
Izvorni znanstveni članak
Bernardo Onagar Yépez Silva-Santisteban, Attilio Covenrti, Francisco Maugeri Filhob
Izvorni znanstveni članak
Tea Kulišić, Verica Dragović-Uzelac, Mladen Miloš
Izvorni znanstveni članak
Marie-Carmen Monje, Monique Berger, Vincent Farines, Karine Reybier, Aude Verger, Jean Daydé, Vassilia Théodorou, Françoise Nepveu
Izvorni znanstveni članak
Franjo Ivušić, Marija Soldo Gjeldum, Zvonimir Nemet, Leo Gracin, Vladimir Marić
Izvorni znanstveni članak
María Monagas, Verónica Núñez, Begoña Bartolomé, Carmen Gómez-Cordovés
Izvorni znanstveni članak
Ana Lúcia Barretto Penna, Attilio Converti, Maricê Nogueira de Oliveira
Izvorni znanstveni članak
Rosa Valéria da Silva Amorim, Rodrigo Pinto Pedrosa, Kazutaka Fukushima, Cosme Rafael Martínez, William MacDonald Ledingham, Galba Maria de Campos-Takaki
Prethodno priopćenje
Seda Karasu Yalçin, Zekiye Yesim Özbas
Prethodno priopćenje
Hai Liu, Yueming Jiang, Yunbo Luo, Weibo Jiang
Kratko priopćenje
Zhong Qiuping, Xia Wenshui, Yueming Jiang
Kratko priopćenje
Mario Cruz-Hernández, Christopher Augur, Raúl Rodríguez, Juan Carlos Contreras-Esquivel, Cristóbal Noé Aguilar
Kratko priopćenje
José A. Ramírez, Rocio C. Gómez-Ayala, Cuauhtémoc Jacques-Hernández, Manuel Vázquez
Kratko priopćenje
Posjeta: 54.236 *