Kazalo
Content
Puni tekst: hrvatski pdf 84 Kb
str. 237-237
preuzimanja: 110
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Content. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (3.), 237-237. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/279285
MLA 8th Edition
"Content." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 3., 2022, str. 237-237. https://hrcak.srce.hr/279285. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Content." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 3. (2022): 237-237. https://hrcak.srce.hr/279285
Harvard
(2022). 'Content', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(3.), str. 237-237. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/279285 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Content. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 22.12.2024.];24.(3.):237-237. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/279285
IEEE
"Content", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 3., str. 237-237, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/279285. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Jelka Pleadin, Tina Lešić, Lidija Dergestin Bačun, Tomaž Polak, Ivan Vnučec, Darija Bendelja Ljoljić, Nada Vahčić
Sensory profile and likeability of Croatian traditional dry meat products from different regions
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Iva Zahija, Katja Japelj, Mojca Kuhar, Eva Golob, Lea Demšar
Oxidative stability of chicken meat at different oxygen concentrations in the packaging unit
REVIEW PAPER
Igor Slivac, Kristina Radošević, Višnja Gaurina Srček
Trends in Cell-based Production of Meat and Milk Analogues
REVIEW PAPER
Enida Članjak – Kudra, Neira Fazlović, Davor Alagić, Kenan Čaklovica
Potential of insects as a source of animal proteins
Ključne riječi
Content
Hrčak ID:
279285
URI
https://hrcak.srce.hr/279285
Datum izdavanja:
14.6.2022.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.394
*