hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. X No. 2
Datum izdavanja: svibanj 2008.

Objavljen na Hrčku: 10. 3. 2009.
Sadržaj Puni tekst
Sadržaj (str.90-90) hrvatskipdf 192 KB
Kazalo  
Kodovi za meso i jaja (str.91-92) hrvatskipdf 574 KB
Nina Torti
Vijest
 
Iz Hrvatske agencije za hranu (str.93-94) hrvatskipdf 204 KB
Ostalo  
Veterinarsko javno zdravstvo i hranidbena sigurnost (str.94-95) hrvatskipdf 156 KB
Branimira Ževrnja
Ostalo
 
Gavrilović (str.96-98) hrvatskipdf 549 KB
Ostalo  
Kvaliteta, sigurnost, sljedivost - Peradarsko meso EU porijekla (str.99-100) hrvatskipdf 292 KB
Vijest  
Precizno i točno oštrenje, jeftinije održavanje i bolja kvaliteta proizvoda (str.102-103) hrvatskipdf 292 KB
Ostalo  
Pregled tržišta peradarskog mesa (str.104-105) hrvatskipdf 284 KB
Vijest  
Potpuno integriran ERP sustav (str.106-107) hrvatskipdf 389 KB
Ostalo  
Udruga za tov i uzgoj junadi Baby-beef; "Nacionalni sajam pršuta Sinj" 2008 (str.109-112) hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
Biološka obrada otpadnih voda (str.114-116) hrvatskipdf 504 KB
Ostalo  
Znanstveno-stručni prilozi (str.117-117) hrvatskipdf 309 KB
Appendice scientifico-esperta (str.117-117) talijanskipdf 309 KB
Kazalo  
Prevalencija zarazne Johne-ove bolesti goveda u Umbriji, Italija (str.118-122) hrvatskipdf 373 KB
Prevalence of Johne's-disease infections in Umbria, Italy (str.118-122)  
La prevalenza della malattia di Johne nei bovini nell' Umbria, Italia (str.146-149) engleskipdf 359 KB
Prävalenz der Johne-Krankheit bei Rindvieh (str.146-149)  
B.T. Cenci-Goga, G. Stazzoni, P. Palotto
Izvorni znanstveni članak
 
Kvalitativno-kvantitativna svojstva mesa novozelandskog kunića (str.122-126) hrvatskipdf 396 KB
Le carateristiche qualitativo-quantitative dela carne di conigli, raza bianca di Nuova Zelanda (str.122-126)  
Qualitative and quantitative characterictics of New Zealand white rabbit meat (str.149-153) engleskipdf 390 KB
Qualitativ-quantitative Eigenschaften des Fleisches von neuseeländischen weissen Kaninchen (str.149-153)  
Mevla Škandro, Tariq Ali, Bedrija Alić, Teufik Goletić
Kratko priopćenje
 
Kvaliteta vode za napajanje goveda - čimbenik dobrobiti (str.127-131) hrvatskipdf 346 KB
LA QUALITÀ D’ACQUA PER L’ABEVERAGIO DEI BOVINI (str.127-131)  
Cattle drinking water quality - welfare indicator (str.153-157) engleskipdf 352 KB
Wasserqualität zum Tränken von Rindvieh - Faktor des Wohlergehens (str.153-157)  
Siniša Marjanović, Alenka Tofant
Stručni rad
 
Pojavnost željeza i mangana u junećem mesu (str.131-133) hrvatskipdf 347 KB
L’EVENTO DI FERO E MANGANESE NELA CARNE BOVINA (str.131-133)  
Cattle drinking water quality - welfare indicator (str.158-159) engleskipdf 322 KB
Wasserqualität zum Tränken von Rindvieh - Faktor des Wohlergehens (str.158-159)  
Magdaléna Skalická, Beáta Koréneková, Pavel Nad'
Prethodno priopćenje
 
Primjena HACCP standarda u intenzivnom uzgoju pernate divljači (str.134-141) hrvatskipdf 435 KB
L’APPLICAZIONE DELE REGOLE DI HACP SUL’ALEVAMENTO INTENSIVO DI SELVAGINA DI PENA (str.134-141)  
Implementation of the HACCP standards in intensive breeding of game birds (str.160-166) engleskipdf 352 KB
Anwendung von HACP Standarden in intensiver Zucht des Federwilds (str.160-166)  
Tomislav Hrupački, Alen Slavica, Dean Konjević, Zdravko Janicki, Damir Spasić, Siniša Tomić, Bela Njari
Stručni rad
 
Prikaz iz literature (str.142-144) hrvatskipdf 408 KB
Nevijo Zdolec
Recenzija, Prikaz
 
Posjeta: 30.117 *