hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XII No. 2, 2010.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XII No. 2
Datum izdavanja: ožujak 2010.

Objavljen na Hrčku: 7. 12. 2010.
Sadržaj Puni tekst
Fizikalno - kemijska i senzorska svojstva slavonske šunke (str.88-91) hrvatskipdf 143 KB
Physicochemical and sensory properties of the Slavonian ham (str.90-91)  
Đuro Senčić, Danijela Samac, Josip Novoselec, Mario Škrivanko, Dragan Kovačević
Stručni rad
 
Determination of indigenous microbial populations, mycotoxins and characterization of potential starter cultures in Slavonian kulen (str.89-99)  
Određivanje autohtone mikrobne populacije i mikotoksina te karakterizacija potencijalnih starter kultura u slavonskom kulenu (str.92-99) hrvatskipdf 199 KB
Jadranka Frece, Ksenija Markov, Dragan Kovačević
Stručni rad
 
Analiza rizika i sustav osiguranja sigurnosti hrane u proizvodnji polutrajnih kobasica (str.99-108) hrvatskipdf 367 KB
Hazard Analysis and the System Aimed at Ensuring the Safety of Semi-Dry Sausage-Based Products (str.118-127) engleskipdf 297 KB
Natalija Uršulin-Trstenjak, Nada Vahčić, Helga Medić, Sanja Vidaček, Srđan Šabić
Stručni rad
 
Ustroj i program veterinarsko-sanitarnog nadzora mesa peradi i jaja u oružanim snagama Republike Hrvatske (str.109-113) hrvatskipdf 142 KB
System and programme of veterinary and-sanitary inspection of meat, poultry and eggs in the armed forces of the Republic of Croatia (str.112-113)  
Nino Pinter, Lidija Kozačinski, Bela Njari, Branimir Mioković, Željka Cvrtila Fleck, Vesna Dobranić, Nevijo Zdolec, Ivana Filipović
Stručni rad
 
Some carcass traits of Balkan goat and kid meat of its crosses (str.114-117) engleskipdf 124 KB
Neke karakteristike mesa Balkanske koze i jarića (str.117-117)  
Elena Milevska, Mitre Stojanovski, Nikola Kozarovski, Dimce Kitanovski
Stručni rad
 
Posjeta: 7.851 *