Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. 24. No. 4., 2022.

  • Datum izdavanja: 14.07.2022.
  • Objavljen na Hrčku: 22.07.2022.

Sadržaj

Puni tekst

Impressum (str. 287-287)


Ostalo


Kazalo (str. 335-335)

Content (str. 335-335)

Inhalt (str. 335-335)

Contenido (str. 335-335)

Contenuto (str. 335-335)


Kazalo


Influence of heat treatment on the content of iron, zinc, copper and magnesium in beef meat from intensive and extensive fattening system (str. 336-346)

Jasmina Redžović, Dinaida Tahirović, Muhamed Smajlović, Ćazim Crnkić
Izvorni znanstveni članak


Effect of housing on keel bone damages in laying hens (str. 357-365)

Zlatko Janječić, Zlata Kralik, Zdravko Banovec, Dalibor Bedeković
Izvorni znanstveni članak


Animal welfare in Croatia in previous (2014 – 2020) and upcoming (2023 - 2027) programme period of Common agricultural policy (CAP) (str. 366-373)

Mateja Jež Rogelj, Ornella Mikuš, Lari Hadelan, Tihana Kovačiček
Stručni rad


Posjeta: 4.439 *