Food Technology and Biotechnology , Vol. 57 No. 4, 2019.
- Datum izdavanja: 27.12.2019.
- Objavljen na Hrčku: 04.02.2020.
Sadržaj
Puni tekst
Iva Grabarić Andonovski, Zrinka Pongrac Habdija, Vladimir Mrša
Uvodnik
Olaf K. Horbańczuk, Marcin A. Kurek, Atanas G. Atanasov, Mladen Brnčić, Suzana Rimac Brnčić
Pregledni rad
Irena Barukčić, Katarina Lisak Jakopović, Rajka Božanić
Pregledni rad
Edina Šertović, Zlatan Sarić, Miroljub Barać, Irena Barukčić, Aleksandar Kostić, Rajka Božanić
Izvorni znanstveni članak
San-San Ang, Mohammad Rashedi Ismail-Fitry
Izvorni znanstveni članak
Sonata Gustiene, Gintare Zaborskiene, Anita Rokaityte, Reda Riešute
Izvorni znanstveni članak
Gabrielle Cristina Calegari, Vidiany Aparecida Queiroz Santos, Aneli M. Barbosa-Dekker, Cleverson Busso, Robert F. H. Dekker, Mário Antônio Alves da Cunha
Izvorni znanstveni članak
Karolina Brkić Bubola, Marina Lukić, Igor Lukić, Olivera Koprivnjak
Izvorni znanstveni članak
Senka Vidović, Milica Ramić, Rita Ambrus, Jelena Vladić, Piroska Szabó-Révész, Aleksandra Gavarić
Izvorni znanstveni članak
Mateja Vidmar, Veronika Abram, Barbara Čeh, Lea Demšar, Nataša Poklar Ulrih
Izvorni znanstveni članak
Jannatul Ferdouse, Yuki Kusaba, Yuki Fujimaru, Yuki Yamamoto, Hiroshi Kitagaki
Izvorni znanstveni članak
Israel Vergara-Álvarez, Francisco Quiroz-Figueroa, María Concepción Tamayo-Ordóñez, Amanda Alejandra Oliva-Hernández, Claudia Patricia Larralde-Corona, José Alberto Narváez-Zapata
Prethodno priopćenje
Asghar Ebrahimzadeh, Farhad Pirzad, Hamidreza Tahanian, Morteza Soleimani Aghdam
Kratko priopćenje
Posjeta: 24.335 *