Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 27.12.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 04.02.2020.

Sadržaj

Puni tekst

What can we do to improve the peer review system? – A short survey of Food Technology and Biotechnology peer reviewers' experience (str. 436-437)

Iva Grabarić Andonovski, Zrinka Pongrac Habdija, Vladimir Mrša
Uvodnik


Utjecaj prirodnih antioksidanasa na kakvoću i trajnost goveđeg mesa i njegovih prerađevina (str. 439-447)

Olaf K. Horbańczuk, Marcin A. Kurek, Atanas G. Atanasov, Mladen Brnčić, Suzana Rimac Brnčić
Pregledni rad


Pregled mogućih načina iskorištenja sirutke i mlaćenice u proizvodnji funkcionalnih napitaka (str. 448-460)

Irena Barukčić, Katarina Lisak Jakopović, Rajka Božanić
Pregledni rad


Proizvodnja hidrolizata proteina hidrolizom bromelaina iz stabljike gljiva, kao mogućeg dodatka za aromatiziranje pileće juhe (str. 472-480)

San-San Ang, Mohammad Rashedi Ismail-Fitry
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj biofermentacije pomoću taksifolina na fizikalno-kemijska i mikrobiološka svojstva hladno dimljenih svinjskih kobasica (str. 481-489)

Sonata Gustiene, Gintare Zaborskiene, Anita Rokaityte, Reda Riešute
Izvorni znanstveni članak


Sulfonated (1→6)-β-D-Glucan (Lasiodiplodan): Preparation, Characterization and Bioactive Properties (str. 490-502)

Gabrielle Cristina Calegari, Vidiany Aparecida Queiroz Santos, Aneli M. Barbosa-Dekker, Cleverson Busso, Robert F. H. Dekker, Mário Antônio Alves da Cunha
Izvorni znanstveni članak


Effect of Different Clarification Methods on Volatile Aroma Compound Composition of Virgin Olive Oil (str. 503-512)

Karolina Brkić Bubola, Marina Lukić, Igor Lukić, Olivera Koprivnjak
Izvorni znanstveni članak


Aronia Berry Processing by Spray Drying: From Byproduct to High Quality Functional Powder (str. 513-524)

Senka Vidović, Milica Ramić, Rita Ambrus, Jelena Vladić, Piroska Szabó-Révész, Aleksandra Gavarić
Izvorni znanstveni članak


White Hop Shoot Production in Slovenia: Total Phenolic, Microelement and Pesticide Residue Content in Five Commercial Cultivars (str. 525-534)

Mateja Vidmar, Veronika Abram, Barbara Čeh, Lea Demšar, Nataša Poklar Ulrih
Izvorni znanstveni članak


Methionine and Glycine Stabilize Mitochondrial Activity in Sake Yeast During Ethanol Fermentation (str. 535-543)

Jannatul Ferdouse, Yuki Kusaba, Yuki Fujimaru, Yuki Yamamoto, Hiroshi Kitagaki
Izvorni znanstveni članak


Flocculation and Expression of FLO Genes of a Saccharomyces cerevisiae Mezcal Strain with High Stress Tolerance (str. 544-553)

Israel Vergara-Álvarez, Francisco Quiroz-Figueroa, María Concepción Tamayo-Ordóñez, Amanda Alejandra Oliva-Hernández, Claudia Patricia Larralde-Corona, José Alberto Narváez-Zapata
Prethodno priopćenje


Influence of Gum Arabic Enriched with GABA Coating on Oxidative Damage of Walnut Kernels (str. 554-560)

Asghar Ebrahimzadeh, Farhad Pirzad, Hamidreza Tahanian, Morteza Soleimani Aghdam
Kratko priopćenje


Posjeta: 15.793 *