Food Technology and Biotechnology , Vol. 48 No. 4, 2010.
- Datum izdavanja: 15.12.2010.
- Objavljen na Hrčku: 05.12.2010.
Sadržaj
Puni tekst
Carlos Ricardo Soccol, Luciana Porto de Souza Vandenberghe, Michele Rigon Spier, Adriane Bianchi Pedroni Medeiros, Caroline Tiemi Yamaguishi, Juliano De Dea Lindner, Ashok Pandey, Vanete Thomaz-Soccol
Pregledni rad
Ram S. Singh, Rupinder P. Singh
Pregledni rad
Anil Kumar Patel, Philippe Michaud, Reeta Rani Singhania, Carlos Ricardo Soccol, Ashok Pandey
Pregledni rad
Morteza Shojaei Moghadam, Hooi Ling Foo, Thean Chor Leow, Raha Abdul Rahim, Teck Chwen Loh
Izvorni znanstveni članak
Bindhumol Ismail, Kesavan Madhavan Nampoothiri
Izvorni znanstveni članak
Mei Yang, Li Li
Izvorni znanstveni članak
Selvakumar Dharmaraj, Kandasamy Dhevendaran
Izvorni znanstveni članak
Akinniyi Osuntoki, Ifeoma Korie
Kratko priopćenje
Sonja Lesjak, Drasko Boko, Ivana Weygand-Durasevic
Izvorni znanstveni članak
Jian Ren, Xi-Qun Zheng, Xiao-Lan Liu, Huan Liu
Izvorni znanstveni članak
Marijana Sakač, Jasna Čanadanović-Brunet, Aleksandra Mišan, Vesna Tumbas, Đorđe Medić
Izvorni znanstveni članak
Irena Budić-Leto, Goran Zdunić, Mara Banović, Karin Kovačević Ganić, Iva Tomić-Potrebuješ, Tomislav Lovrić
Izvorni znanstveni članak
Branka Levaj, Verica Dragović-Uzelac, Karmela Delonga, Karin Kovačević Ganić, Mara Banović, Danijela Bursać Kovačević
Izvorni znanstveni članak
Tarcila Bueno dos Santos, David Alexander Mitchell, Nadia Krieger, Vivian Rotuno Moure, Éverton Fernando Zanoelo
Kratko priopćenje
Posjeta: 124.301 *