Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 28.06.2013.
  • Objavljen na Hrčku: 02.07.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Development in Food Industry: Innovative Functional Food and Food Technology Strategies (str. 151-151)

Carla M. Lopes, Paula Martins-Lopes
Uvodnik


Alergeni u hrani i piću (str. 153-158)

Allergenic Proteins in Foods and Beverages (str. 153-158)

Ana Barros, Fernanda Cosme
Pregledni rad


Polyphenolic Profiling of Croatian Propolis and Wine (str. 159-170)

Marica Medić-Šarić, Mirza Bojić, Vesna Rastija, Josipa Cvek
Pregledni rad


Tehnološki izazovi enkapsulacije funkcionalnih hranjivih sastojaka hlađenjem pomoću raspršivanja (str. 171-182)

Paula Kiyomi Okuro, Fernando Eustáquio de Matos Junior, Carmen Sílvia Favaro-Trindade
Pregledni rad


Application of Nanotechnology in the Agro-Food Sector (str. 183-197)

Carla Martins Lopes, José Ramiro Fernandes, Paula Martins-Lopes
Pregledni rad


Uporaba molekularnih markera za utvrđivanje porijekla namirnica (str. 198-207)

Paula Martins-Lopes, Sónia Gomes, Leonor Pereira, Henrique Guedes-Pinto
Pregledni rad


Fermented Flourensia cernua Extracts and Their in vitro Assay Against Penicillium expansum and Fusarium oxysporum (str. 233-239)

Miguel Ángel De León, Aidé Sáenz, Diana Jasso-Cantu, Raúl Rodríguez, Ashok Pandey, Cristóbal N. Aguilar
Izvorni znanstveni članak


Antimicrobial Resistance of Coagulase-Negative Staphylococci Isolated from Spontaneously Fermented Sausages (str. 240-246)

Nevijo Zdolec, Ivana Račić, Anja Vujnović, Maja Zdelar-Tuk, Krešimir Matanović, Ivana Filipović, Vesna Dobranić, Željko Cvetnić, Silvio Špičić
Izvorni znanstveni članak


Primjena soja Lactobacillus helveticus BGRA43 u proizvodnji fermentiranih mliječnih napitaka (str. 257-265)

Ivana Strahinic, Jovanka Lukic, Amarela Terzic-Vidojevic, Jelena Lozo, Milan Kojic, Ljubisa Topisirovic
Izvorni znanstveni članak


Application of Acid Whey in Orange Drink Production (str. 266-277)

Marek Sady, Grażyna Jaworska, Tadeusz Grega, Emilia Bernás, Jacek Domagala
Izvorni znanstveni članak


Effect of Tribomechanical Micronisation and Activation Treatment on Textural and Thermophysical Properties of Wheat and Potato Starch Gels (str. 278-283)

Verica Batur, Selma Mededovic Thagard, Anet Režek Jambrak, Tomislava Vukušić, Zoran Herceg
Izvorni znanstveni članak


Obrada otpadnih voda bogatih mastima kontinuiranom enzimskom hidrolizom (str. 293-300)

Rodrigo Augusto Franco de Oliveira Zawadzki, Marcelo Real Prado, David Alexander Mitchell, Nadia Krieger
Izvorni znanstveni članak


Antimicrobial Treatments to Preserve Packaged Ready-to-Eat Table Grapes (str. 301-307)

Cristina Costa, Annalisa Lucera, Amalia Conte, Matteo A. Del Nobile
Kratko priopćenje


Essential Guide to Food Additives (4th Edition) (str. 309-312)

Marijan Katalenić
Recenzija, Prikaz slučaja


Posjeta: 47.344 *