Food Technology and Biotechnology , Vol. 52 No. 1, 2014.
- Datum izdavanja: 17.03.2014.
- Objavljen na Hrčku: 27.03.2014.
Sadržaj
Puni tekst
Slobodan Barbarić
Pregledni rad
Miroslava Opekarová, Widmar Tanner
Pregledni rad
Ana Bielen, Renata Teparić, Dušica Vujaklija, Vladimir Mrša
Pregledni rad
Janez Kosel, Neža Čadež, Peter Raspor
Izvorni znanstveni članak
Walter P. Pfliegler, Lea Atanasova, Edina Karanyicz, Matthias Sipiczki, Ursula Bond, Irina S. Druzhinina, Katja Sterflinger, Ksenija Lopandic
Izvorni znanstveni članak
Martina Srajer Gajdosik, Spomenka Kovac, Nela Malatesti, Egbert Müller, Djuro Josic
Izvorni znanstveni članak
Maja Katalinić, Anita Bosak, Zrinka Kovarik
Prethodno priopćenje
Jelena Lončar, Renata Barić, Lav Bavčević, Branko Kozulić
Kratko priopćenje
Alexandra Kotogán, Brigitta Németh, Csaba Vágvölgyi, Tamás Papp, Miklós Takó
Izvorni znanstveni članak
Antonio Vega-Gálvez, Jessica López, Kong Ah-Hen, María José Torres, Roberto Lemus-Mondaca
Izvorni znanstveni članak
Donaji Jiménez-Islas, Jesús Páez-Lerma, Nicolás Oscar Soto-Cruz, Jorge Gracida
Izvorni znanstveni članak
Zoran Zorić, Verica Dragović-Uzelac, Sandra Pedisić, Želimir Kurtanjek, Ivona Elez Garofulić
Izvorni znanstveni članak
Vivek K. Bajpai, Ajay Sharma, Kwang-Hyun Baek
Izvorni znanstveni članak
Ivana Generalić Mekinić, Danijela Skroza, Ivica Ljubenkov, Vida Šimat, Sonja Smole Možina, Višnja Katalinić
Izvorni znanstveni članak
Aleksandar Ž. Kostić, Mirjana B. Pešić, Miroljub B. Barać, Sladjana P. Stanojević, Časlav M. Lačnjevac, Ognjen D. Maćej, Mirjana D. Stojanović
Kratko priopćenje
María Dolores Torres, Ramón Moreira, Francisco Chenlo, Marie Helene Morel, Cécile Barron
Kratko priopćenje
Posjeta: 56.769 *