Food Technology and Biotechnology , Vol. 54 No. 3, 2016.
- Datum izdavanja: 08.09.2016.
- Objavljen na Hrčku: 08.09.2016.
Sadržaj
Puni tekst
Remigiusz Arnak, Burcin Altun, Valentina Tosato, Carlo V. Bruschi
Izvorni znanstveni članak
Justyna Bucholska, Piotr Minkiewicz
Izvorni znanstveni članak
Fatma Sezer Senol, Anita Ankli, Eike Reich, Ilkay Erdogan Orhan
Izvorni znanstveni članak
Paradorn Ngamdee, Uthai Wichai, Sudarat Jiamyangyuen
Izvorni znanstveni članak
Peixin He, Shuangshuang Wu, Lige Pan, Siwen Sun, Duobin Mao, Chunping Xu
Izvorni znanstveni članak
Seda Şirin, Selcen Babaoğlu Aydaş, Belma Aslım
Izvorni znanstveni članak
Petra Matouskova, Ivana Marova, Jitka Bokrova, Pavla Benesova
Izvorni znanstveni članak
Zeliha Yıldırım, Sabire Yerlikaya, Nilgün Öncül, Tuba Sakin
Izvorni znanstveni članak
Younes Zahedi, Mohammad-Javad Varidi, Mehdi Varidi
Izvorni znanstveni članak
Intira Koomyart, Hironori Nagamizu, Pramote Khuwijitjaru, Takashi Kobayashi, Hirokazu Shiga, Hidefumi Yoshii, Shuji Adachi
Izvorni znanstveni članak
Dovilė Jonkuvienė, Lina Vaičiulytė-Funk, Joana Šalomskienė, Gitana Alenčikienė, Aldona Mieželienė
Izvorni znanstveni članak
Disney Ribeiro Dias, Monique Suela Silva, Angélica Cristina de Souza, Karina Teixeira Magalhães-Guedes, Fernanda Severo de Rezende Ribeiro, Rosane Freitas Schwan
Izvorni znanstveni članak
Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Paulina Borowczyk, Anita Zaworska, Włodzimierz Nowak, Andrzej Frankiewicz, Piotr Gulewicz
Prethodno priopćenje
Claudia I. Gamboa-Gómez, Rubén F. González-Laredo, José Alberto Gallegos-Infante, Mª del Mar Larrosa Pérez, Martha R. Moreno-Jiménez, Ana G. Flores-Rueda, Nuria E. Rocha-Guzmán
Prethodno priopćenje
Posjeta: 29.274 *