- Status u Hrčku: aktivan
-
ISSN 1847-3466 (Tisak)
ISSN 1848-9923 (Online) -
UDK: 664:66
CODEN: CJFSAU
DOI: https://doi.org/10.17508/CJFST - Kontakt:
Uredništvo:
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Franje Kuhača 18
31000 Osijek
Hrvatska
Tel.: 031 224 300
Fax: 031 207 115
Editorial Office:
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Food Technology Osijek
Franje Kuhaca 18
HR-31000 Osijek
Croatia
Phone: ++385 (0) 31 224 300
Fax: ++385 (0) 31 207 115 - Email: CJFST@ptfos.hr
- URL: http://www.ptfos.unios.hr/cjfst
- Izdavač:
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Franje Kuhača 18, 31000 Osijek, Hrvatska
http://www.ptfos.unios.hr/
office@ptfos.hr
- Upute za autore
- Upute za reference
- Upute recenzentima
- Impressum
- Dokument o izdavačkoj etici i znanstvenoj čestitosti
- Pretplata na časopis
Croatian Journal of Food Science and Technology je znanstveno-stručni časopis, kojeg publicira Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. U časopisu Croatian Journal of Food Science and Technology se objavljuju izvorni znanstveni radovi, prethodna priopćenja, znanstvene bilješke i pregledni radovi isključivo na engleskom jeziku te stručni radovi i izlaganja na znanstvenom skupu i na hrvatskom i na engleskom jeziku. Navedene kategorije radova podliježu recenziji. Croatian Journal of Food Science and Technology indeksiran je sljedećim bazama podataka: Scopus, CAB abstracts, FSTA (Food Science and Technology Abstract), EBSCO Publishing, Inc., Directory of Research Journals Indexing, Science Library Index , Google Scholar, OpenAIRE, Genamics JournalSeek, Base Biofield Academic Search Engine, Cite Factor, DOAJ, IIJIF i na portalu HRČAK. Croatian Journal of Food Science and Technology tiskan je uz novčanu potporu Zaklade Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.
- Recenzija: vanjske recenzije, pretežito inozemna, svi radovi, jednostruko slijepa, dvostruka
- Prva godina izlaženja: 2009.
- Učestalost izlaženja: 2
- Područja pokrivanja: Nutricionizam, Prehrambena tehnologija, Biotehnologija, Interdisciplinarne biotehničke znanosti
- Uključen u Hrčak: 02.06.2010.
- Prava korištenja: Puni tekst radova te sažeci radova ovog časopisa besplatno se smiju koristiti u privatne, nastavne i znanstveno-istraživačke svrhe, uz obavezno navođenje izvora i poštivanje autorskih prava autora i izdavača. Godišnja pretplata na tiskani oblik za Hrvatsku iznosi 30 eura, a za inozemstvo 60 eura. Za pretplatu kontaktirati Uredništvo časopisa putem e-mail adrese: CJFST@ptfos.hr